Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçelievler Konakları Yalova satışları başladı

Yalova İli, Merkez İlçesi, Adnan Menderes Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Yalova Şakar Emlak İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje güvenli, dayanıklı be ferah daireleri ile dikkat çekmektedir. Bahçelievler Konakları Yalova konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Yalova konut projesi Adnan Menderes Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. 5 katlı bina 1.sınıf malzeme ve kaliteli işçilikle teslim edilecektir. Ayrıca proje kapsamında daireler akıllı ev sistemlerine sahip olup, otomatik panjur ve yerden ısıtma sistemi gibi donanımlara sahiptir. Bunların yanı sıra dairelerde ankastre set, portmanto. 2’şer klima yer almaktadır.

Site içerisinde yaşam alanları süs havuzu, spor salonu, çocuk oyun alanı, oturma alanları, peyzaj alanları gibi olanaklara yer verilmiştir. Aynı zamanda proje kapsamında her daireye ait depo alanı ve 42 araçlık kapalı otopark bulunmaktadır. Bahçelievler Konakları Yalova konut projesinde dairelerin tanıtımı yapılmış olup, projede iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri 121 metrekareden 155 metrekareye kadar değişmektedir. Proje kapsamında toplam 280adet daire ve 4 adet dükkan yer almaktadır.

Bahçelievler Konakları Yalova fiyatları ne kadar?

Yalova konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları projeden satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan;

Brüt 121 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 50 bin TL,

125 metrekare ile 155 metrekare arasında değişen brüt alanlara sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daireler krediye uygun olup, takas fırsatı sunulmaktadır.

Bahçelievler Konakları Yalova nerede yer alıyor?

Konut projesi Yalova’nın merkezinde Adnan Menderes Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje sağlık kurumları, okul, market, park, ulaşım noktaları gibi yerlere yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0226 814 60 99 ve 0533 231 98 52 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…