Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçelievler Life Serdivan satışları devam ediyor

Bahçelievler Life Serdivan projesi, eşsiz konumu ve lüks yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Sakarya Serdivan’da bulunan proje Yılmaz Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Söz konusu projede 2 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. Konutların 4 cephesi de açıktır. Yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Lake mutfak dolapları ve Star Galaxy tezgah kullanılmıştır. Duşakabin siyah kromdan yapılmıştır. Ayrıca 2 adet banyosu olup ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Üstelik seramik zemin uygulanmaktadır. Birinci sınıf Ng Kütahya seramik bulunmaktadır. Ayrıca ahşap süpürgelik mevcuttur. Bunun yanı sıra salon, mutfak asma tavan, led ve spot ışık gibi özellikleri bulunmaktadır.

Bahçelievler Life Serdivan konumu ve fiyatları hakkında

Bahçelievler Life Serdivan projesi Sakarya’nın Serdivan İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Söz konusu proje birçok yere yürüme mesafesindedir. Alışveriş merkezi, çarşı, mağazalar, cafeler ve spor merkezleri yakın civardadır. Ayrıca hastane ve sağlık ocağına yürüme mesafesindedir. Projede bulunan büyüklüğü brüt 90 metrekare olan 2 artı 1 dairenin fiyatı 495.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 061 49 23 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…