Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçelişehirler Kastamonu küçük taksitlerle ev sahibi yapıyor

Kastamonu Merkez konut projesi Urgancı Yapı Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Kavak Köyü’nde inşa Bahçelişehirler Kastamonu konut projesindeki daireler kredisiz, faizsiz olarak satışa sunulmaktadır. Konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Merkez Kavak Köyü üzerinde yer alan 300 bin metrekarelik arazi alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesinde 99 adet daire bulunmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamında eğitim alanları, mağaza ve dükkanlar da yer almaktadır. Konut projesi yap-sat mantığında ya da kooperatif hissesi alarak katılabileceğiniz devlet destekli bir projedir. Seçeceğiniz proje özelinde, peşinat tutarı düşüldükten sonra kalan emlak fiyatı da 60 ay üzerinden taksitlendirmektedir. Projenin yer aldığı sitede kamera sistemi, otopark, kapıcı gibi hizmetler yer almaktadır. Ayrıca site içerisinde oyun parkı ve spor salonu gibi sosyal alanlar da bulunmaktadır.

Sosyal yaşam merkezi olan Bahçelişehirler Kastamonu konut projesinde 1+0’dan 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer almaktadır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri 38 metrekareden 124 metrekareye kadar değişmektedir.

Bahçelişehirler Kastamonu Daire Fiyatları Ne Kadar?

Kastamonu konut projesi, kredisiz, faizsiz, kefilsiz, ipoteksiz konut edinme fırsatı sunmaktadır. Bu kapsamda satışları devam eden;

1+0 stüdyo daireler 135 bin 842 TL,

42,6 metrekare büyüklüğündeki 1+1 tip daireler 184 bin 884 TL,

2+1 ve 65,3 metrekare alana sahip daireler 283 bin 402 TL,

86,2 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 374 bin 108 TL,

124,2 metrekare büyüklüğündeki 4+1 tip daireler 539 bin 028 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi, Kastamonu’nun merkezinde yer almaktadır. Proje eğitim alanları, cami, market, mağaza gibi noktaları içerisinde barındırmaktadır. Ayrıca ulaşım sıkıntısı da bulunmamaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0366 212 41 66 ve 0506 354 29 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…