Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçem Başpınar Bağlıca’da yükseliyor

Başpınar İnşaat ve Öktemler İnşaat firmaları işbirliği tarafından Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Bağlıca Mahallesi’nde hayata geçirilen Bahçem Başpınar Bağlıca projesinde daire satışlarına başlandı.

Proje özellikleri neler?

Etimesgut, Bağlıca’da 8 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje tek konut bloğundan meydana geliyor.  Projedeki tek konut bloğunda ise toplam 38 adet konut yer alıyor. Projede yer alan tek konut bloğu zemin kat +9 normal katlı olarak inşa ediliyor.

Bahçem Başpınar daire özellikleri

Bahçem Başpınar projesinde yer alan toplam 160 adet konutun tamamı 4+1 tipindeki daire seçeneklerinden meydana geliyor. Projede yer alan 4+1 tip konutların büyüklükleri ise brüt 170 metrekare, net ise 148 metrekare olarak tasarlandı. Projede her daireye ait 20 metrekare hobi bahçesi yer alıyor.

Projede yer alan sosyal alanlar arasında açık otopark, kapalı otopark, basketbol sahası, futbol sahası, voleybol sahası, sosyal tesis, koşu alanı, yürüyüş alanı, süs havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk parkı, özel çevre düzenlemesi ve peyzaj gibi alanlar yer alıyor.

6 bin 500 metrekaresi peyzaj ve yeşil alana ayrılan Bahçem Başpınar projesinde yer alan açık otopark 38 araçlık ve kapalı otopark olacak şekilde projelendirildi.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Projede yer alan brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip satılık dairelerin fiyatları 950 bin TL’den başlıyor. Daire fiyatları dairenin bulunduğu kata ve dairenin cephesine göre artarak değişiklik gösteriyor.

Projedeki daire özellikleri

Konut projesinde yer alan dairelerde parke zemin, çelik kapı, asansör, ebeveyn banyosu, alaturka tuvalet, duşakabin, giyinme odası, alüminyum doğrama, asansör, ebeveyn banyosu, ısıcam, pvc doğrama, hilton banyo, görüntülü diafon gibi özellikler yer alıyor.

Projedeki bina özellikleri

Projedeki binalarda asansör, hidrofor, kamera sistemi, ses yalıtımı, tenis kortu, ısı yalıtımı, kapalı otopark, açık otopark, güvenlik, jeneratör, kapıcı dairesi, çocuk oyun parkı, spor alanı, su deposu gibi özellikler yer alıyor.

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesi Bağlıca Mahallesi, Eryaman  Etimesgut / Ankara adresinde yer alıyor.

Bahçem Başpınar projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0312 566 06 06 ve 05367325978 numaralı telefonları arayabilirsiniz.