Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçem Konakları satışları devam ediyor

Santra İnşaat firması tarafından Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Bayraklıdede Mahallesi’nde hayata geçirilen Bahçem Konakları Kuşadası projesinde yer alan dairelerin satışları tüm hızıyla devam ediyor. Konut projesinde yer alan satılık dairelerin fiyatları ise 1 milyon 850 bin TL’den başlıyor.

Proje özelikleri neler?

Kuşadası, Bayraklıdede’de denizde yürüyüş mesafesinde yer alan arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje iki etaptan meydana geliyor. Toplam 30 adet müstakil villadan meydana gelen projenin birinci etabında 18 adet müstakil villa, 2. etabında ise toplam 12 müstakil villa yer alıyor. Projenin ilk etabında 18 adet, ikinci etabında ise 12 adet villa yer alıyor.

İki etaptan meydana gelen projenin her iki etabında da ortak yüzme havuzu yer alıyor. Projedeki villaların hepsinde villalara özel müstakil bahçe veranda ve barbekü alanları yer alıyor. Ayrıca her villaya özel 3 araçlık açık otopark, villaların giriş kapısının önünde bulunmaktadır. Yaşamın başladığı projede bina yönetimi oluşturulmuş, kat mülkiyet tapuları da alınmıştır.

Bahçem Konakları daire özellikleri neler?

Projede yer alan villalar 4+1 dubleks tipinde tasarlanmış durumda.  Projede yer alan dubleks villalar brüt 200 metrekare, net 150 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Projedeki 4+1 tip villaların içerisinde 4 adet oda, bir adet salon, bir adet çamaşır odası ve 3 adet banyo yer alıyor. Projede yer alan villaların giriş katında salon ve açık mutfak, bir adet yatak odası, bir adet banyo yer alıyor. Üst katlarında ise 3 adet yatak odası, ebeveyn yatak odası, giyinme odası, ebeveyn banyosu, bir adet genel kullanıma müsait oda yer alıyor.

Villaların içerisinde amerikan mutfak, fırın, hilton lavabo, çelik kapı, ankastre fırın, duşakabin, giyinme odası gibi iç özellikler yer alıyor. Projede ayrıca ebeveyn banyosu, ısıcam, klima, set üstü ocak, barbekü, görüntülü diafon, çamaşır odası gibi iç özellikler de yer alıyor.

Bahçem Konakları fiyatları ne kadar?

En düşük dubleks villa fiyatının 1 milyon 850 bin TL’den başladığı Bahçem Konakları Kuşadası projesindeki villalar banka kredisine uygun durumdadır. 24 saat kamera sistemi ile korunan villa projesi içerisinde 2 adet açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik, açık otopark, yürüyüş parkuru, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, kablo tv, su deposu, uydu sistemi, hidrofor gibi bir çok özellik yer alıyor.

Kuşadası şehir merkezine 2 dakika, denize ise 480 metre mesafede yer alan proje Bayraklıdede Mahallesi, Selçuk Bulvarı, Hasan Çetiner Sokak Kuşadası / Aydın adresinde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje ile ilgili detaylı bilgiye 0532 272 20 83 numaralı telefonu arayarak ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version