Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçesaray Vip Villaları satışları devam ediyor

Bahçesaray Vip Villaları projesi, lüks mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Malatya Yeşilyurt’ta bulunan proje BAHÇESARAY Gayrimenkul & Yatırım tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 225 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 155 metrekare olmaktadır. Her daireye ait özel bahçe alanı bulunmaktadır. Ayrıca her daireye özel otopark alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra kendine özel bahçe ve teras bahçe bulunmaktadır. Konutlarda 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bu lüks villalarda yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Zeminde parke ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. 

Bahçesaray Vip Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Bahçesaray Vip Villaları projesi, Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi Mullakasım Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğa manzarasına sahiptir. 

Projede bulunan, brüt 225 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villaların fiyatı 3.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca sınırlı sayıda villa seçeneği yer alan projede takas imkanı bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (530) 499 60 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…