Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçeşehir Hayat ne zaman teslim edilecek?

İstanbul’un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir’de, Atmaca Gayrimenkul firması imzasıyla hayata geçirilen Bahçeşehir Hayat konut projesi, toplam 17 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

13 bloktan meydana gelen projede, 150 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Projenin 3 bin metrekaresi de ticari ünitelere ayrıldı. Blokların 6 katlı olarak tasarlandığı projede, 2+1 tipte ve 3+1 tipte konutlar bulunuyor. Projedeki 2+1’lerin büyüklüğü net 82 ila 97 metrekare, 3+1’lerin büyüklüğü ise net 99 metrekare olarak tasarlandı.

Projenin Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Bahçeşehir Hayat projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 585 bin TL ila 700 bin TL arasında fiyatlarla, konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde firma bünyesinde yüzde 25 peşinat verip 36 ay taksit uygulanıyor. Bu ödeme planında yüzde 10 indirim de yapılıyor.

Bahçeşehir Hayat konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör de mevcut. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede, merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de yer aldığı projede ebeveyn banyosu ve balkon da mevcut. Konut projesi geniş yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Alçak bloklardan oluşan proje, İstanbul’un gelişmekte olan bölgelerinden Arnavutköy’de hayata geçiriliyor. Proje, konumuyla ilgi görüyor.

Bahçeşehir Hayat projesi, Şamlar Mah. 2801. Sok. Bahçeşehir/İstanbul adresinde yer alıyor.

Karma proje ile ilgili detaylı bilgilere 0212 412 1 222 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.