Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçeşehir Platinum 2.Etap satışları devam ediyor

Bahçeşehir Platinum konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve incelikli kalitesi ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Torbalı İlçesinde hayata geçirilen proje Bahçeşehir Yatırım Gayrimenkul firması güvencesiyle hayata geçirilmiştir. Son dairelerin satışta olduğu projenin 1.etabında yaşam başlamıştır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Torbalı İlçesi Muratbey Mahallesi üzerindeki 10 bin metrekare arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında 11 blok 142 adet daire bulunmaktadır. Aynı zamanda dairelerin dışında projede 8 adet de ticari birin yer almaktadır. Site içerisinde açık yüzme havuzu, fitness spor alanı, açık hava sahaları, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları gibi olanaklar mevcuttur. Ayrıca kafeterya, market, süs havuzları, otopark, 7/2 güvenlik sistemi gibi pek çok sosyal alan da yer almaktadır.

Bahçeşehir Platinum konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri 77 metrekare ile 168 metrekare arasında değişmektedir. Proje kapsamında dairelerin satışları devam etmektedir.

Bahçeşehir Platinum konumu ve fiyatları hakkında

Bahçeşehir Platinum konut projesi Torbalı, Muratbey Mahallesi üzerinde yer almaktadır. Proje pek çok noktaya yakın mesafededir. Tepeköy izban metroya 4 dakika, Otoyola 27 dakikalık uzaklıktadır. Ayrıca Torbalı Devlet Hastanesine 8 dakika, Kuşadasına 53 dakikalık mesafede konumlandırılmaktadır.

Bu konutlarda fiyatları daire tipine ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Proje kapsamında satışları devam eden;

77 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip daireler 410 bin TL,

108 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 580 bin TL,

Aynı zamanda 3+1 tip, 168 metrekare brüt alana sahip olan daireler 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0232 854 84 84 ve 0554 176 08 11 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version