Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçeşehir Royal Torbalı satışları devam ediyor

İzmir ili, Torbalı ilçesi, İnönü Mahallesi, Ayrancılar’da Bahçeşehir Royal Torbalı projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Şehru İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Projede daire tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar? Ödeme seçenekleri neler? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Projede ayrıca sekiz katlı bloklardan meydana gelmektedir. Torbalı konut projesinde toplam 340 adet konut mevcuttur.

Proje özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Bahçeşehir Royal Torbalı projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de beş farklı plandan oluşuyor. Konutlar 71 metrekare ile 163 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Bahçeşehir Royal Torbalı fiyatları ne kadar?

Proje yer alan daireler, daire tipleri ve büyüklüklerine göre, bulunduğu katı ve konumuna göre değişiklik göstermektedir. Bahçeşehir Royal Torbalı projesindeki brüt 71 metrekare 1+1 tip daireler 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Brüt 120 metrekare 2+1 tip dairelerin fiyatları 600 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan brüt 146 metrekare 3+1 tip daireler ise 730 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Torbalı konut projesinde tamamı peşin ödemesi durumunda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca projede kişiye özel ve esnek ödeme seçeneği de sunuluyor. Projenin yüzde 25’i yeşil alana ayrılmıştır. Bu alan içerisinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme alanları yer alıyor. Ayrıca süs havuzu, kamelyalar, çocuk oyun alanları, basketbol sahası gibi alanlar mevcuttur. Bunların dışında tenis kortu, fitness salonu, yoga, sauna, hamam gibi alanlar da mevcuttur.

Proje nerede yer alıyor?

İzmir konut projesi Torbalı, İnönü Mahallesi’nde inşa edilmiştir. Bahçeşehir Royal Ayrancılar İnönü Mahallesi, Ahmet Özkan Bulvarı, Torbalı / İzmir adresindedir. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0 850 850 08 35 ve 0 535 462 21 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.