Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Bahçeşehir Strada projesinde alıcılarına özel ödeme imkanları

Bahçeşehir Strada yatırımda değer kazanan İstanbul’un Bahçeşehir ilçesinde hayata geçirildi. Projede 1.Etabın tamamlandığını açıklayan Akzirve, bölgedeki konutlarda yaşamın başladığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, ikinci etap için hızla harekete geçen firma inşaat çalışmalarını salgın hastalık sürecine karşı sürdürmeyi başarıyor. Ödemede kolaylık sağlanan projede, peşin ödeyen alıcılara yüzde 25 indirim, 120 ay ve 0,99 vade imkanı getirildi.

Konutların yanı sıra 100’ü geçkin sayıdaki mağaza, kafe ve restoranların oluşturduğu Strada Cadde, sosyal olanakları büyütmeye devam ediyor. Adeta modanın yeniden yaratıldığı cadde üzerinde pek çok lezzetli yiyecek ve içecekleri tadabilir; ailenin en küçüğünden en büyüğüne dek eğlence fırsatlarının oluşturulmasına fırsat verebilirsiniz. Birçok kişiyi aynı noktada birleştiren alan yeni yüzlerin ilgisini her geçen gün üzerine çekmeye devam ediyor. Üstelik kiralama sürecinin başlamasının ardından Strada Cadde’de sevilen markalar yer seçiminde bulundu.

Bahçeşehir Strada ile Akzirve’nin başarısı hatırlatılıyor

27 yıllık deneyimin izlerini uluslararası tecrübelerle taçlandıran Akzirve, gayrimenkul sektöründeki yerini korumaya kararlı. Pandemi döneminin getirdiği duraksamalara rağmen istikrarını koruyan firma yatırımlarından vazgeçmedi. İstanbul’da günbegün değer artışı yaşayan ve pek çok yatırımcının gözünü kestirdiği Bahçeşehir’de yükselen yeni projeye “Strada” adı verildi. Yakın zamanda Bahçeşehir Strada adı ile tanınan projenin 747 konuttan meydana gelen ilk etabı geçtiğimiz yıl içerisinde tamamlanmıştı. İkinci etabı için hız kazandırılan inşaat alanları hedeflenen planlamaya sadık kalarak 2021’de yeni yaşam alanına dönüştürülecek.

Ödeme imkanları göz dolduruyor

Gelişmekte olan Bahçeşehir’de öne çıkan proje, alıcılarına şehir gürültüsünden uzakta bir yaşam anlayışı ile kalabalık sorunlarına karşı yalınlığı ve sakinliği getirmektedir. Bahçeşehir Strada konutlarında yaşama isteğinde bulunanlara özel olarak geliştirilen ödeme seçenekleri fiyatların minimum değerde kolaylık sağlıyor. Projenin ikinci etabı olarak bilinen Strada 2’de satış bedelinin 2 bin 476 TL’den başladığı duyurusuna karşı, aylık ödemeler 5 bin TL’yi bulabilmektedir. 120 ay ve 0,99 vade farkının öne çıkarıldığı projeden ev sahibi olmak kadar yatırım yapmakta oldukça kolay. Kullanımına göre değişen ödeme seçenekleri, özellikle ikinci etaptaki peşin ödemelerde alıcılara yüzde 25 indirimi getirmektedir.

Strada Cadde yeniliğin adresi

Akzirve tarafından geliştirilen projede sayıca 100’ün üzerine çıkan mağaza, kafe ve restoranlar Strada Caddesi’ni oluşturdu. Modadan yeni lezzetlere, aile boyu eğlenceden yeni arkadaşlıklara kadar değişen yaşam deneyimi kapınıza kadar geldi. Cadde üzerinde yeme-içe noktaları ve alışveriş deneyiminin en üst seviyelere tırmandığı görülürken, birçok marka projedeki yerini aldı. Bahçeşehir sakinlerini bir araya getirecek olan bu özel cadde İstanbul’un farklı ilçelerindeki kişileri de zamanla kendine çekecek. Dünyaca ünlü bir kahve zinciri, gurme restoranlar ve 2 bin metrekarenin üzerine çıkan File Market, lokasyonda popüler noktayı oluşturmak adına son derece başarılıdır.

Proje tedbirler eşliğinde tamamlandı

Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, salgın hastalığa karşı Strada 2 projesini askıya almadıklarını söyledi. İnşaat faaliyetlerini durdurmadıkları süreçte tüm tedbirler saha içine aktarıldı. Sektörde gelişen zorluklara rağmen çalışma koşullarını pandemiye uyacak şekilde düzenleyen Akzirve, dönem itibariyle bir çokların aksine verimlilik yakalamıştır. Söz verilen tarihlerde Strada projesinin ikinci etabının teslim edileceğini belirten Mütfüoğlu, yeni yaşam bölgesi için 2021’in beklenmesini istiyor.

Kalabalık yaşamın ağırlığı altında ezilen bünyelerin daha sakin ve konforlu bir yaşama adım atacağı adres Bahçeşehir Strada oldu. Yoğun ilginin devam ettiği bilgisini veren yönetim kurulu üyesi, projenin son etabının ‘Strada 3’ adını aldığını belirtti. Yakın zamanda 3.ncü etap için çalışmalara başlanacağının altı çizildikten hemen sonra firmanın Türkiye ekonomisindeki güçlü yeri hatırlatıldı. Bünyesinde barındırdığı tüm gücü konut üretiminde kullanacak olan Akzirve, ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunmaya devam edilecektir.

Toplam konut sayısı 2500’e ulaştı

3 etaptan oluşan konut projesinde toplam konut sayısı 2500’ü buldu. Ünlü mimar Bünyamin Derman’ın üstlendiği tasarımda, Bahçeşehir Strada şehrin gelişim aksına uygun bir konumda yükseliyor. İstanbul Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve bağlantı yollarına olan yakınlığı yatırımcıları kendine bir mıknatıs gibi çekerken, merkezi bölgede yer alan konutlar alıcılarına son derece cazip gözükmektedir.

Akzirve Strada proje özellikleri

102 dönümlük arsa alanı üzerinde 3 farklı etap olarak birleştirilen 2 bin 500 bağımsız bölüm bulunmaktadır. 107 adedi bulan ticari ünite ile tamamlanan alışveriş caddesi sosyal yaşamın sınırlarını zorluyor. 1+1 daire tipinden başlayan seçenekler 5+1’e kadar uzanırken, dubleks daire alternatifleri de yaratılmıştır. Ulaşımda TEM Otoyolu’na bağlantının bulunması mesafenin kısalmasına ve İstanbul’un karmaşık trafiğine merhem olmaya devam ediyor. Bununla birlikte Avrupa’nın en büyük havalimanı niteliğini taşıyan İstanbul Havalimanı’na yalnızca 20 dakikalık konumda bulunan yaşam alanı; Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kanal İstanbul projesine oldukça yakın. Araç kullanmayanların düşünüldüğü bölgede otobüs ve hizmet hayatına başlaması beklenen metro istasyonuna gidiş son derece kolaydır.

Proje künyesi ve etaplar

Toplam arsa alanının 102 bin 346 metrekareden oluştuğu bilgisine karşılık toplam inşaat alanı 475 bin 5948 metrekareyi bulmaktadır.

Birinci etap ‘Strada 1’ arsa alanını 34 bin 084 metrekareden başlatırken, inşaat alanını 145 bin 590 metrekareden tamamlıyor. Dairede net alanların toplamı 54 bin 392 metrekaredir. Balkonların toplam alanı 4 bin 734’e ulaşırken, dükkanların net alanı 5 bin 35 metrekarede sınırlandırıldı. Dükkan depo alanı için belirlenen genişlik 3 bin 431 metrekare iken, daire depo alanı ise 2 bin 669’dur. Teslimlerin başlatıldığı etap 7 bloktan ve toplam 474 konuttan oluşuyor. Dükkan sayısının 31 olduğu alan içerisinde sosyal alana ayrılan metrekare büyüklüğü bin 800’dür. Son olarak peyzaj alanı için belirlenen genişlik 23 bin 800’e tırmandı.

İkinci etap ‘Strada 2’ arsa alanını 30 bin 308 metrekareden başlatırken, inşaat alanını 165 bin 482 metrekareden tamamlıyor. Dairede net alanların toplamı 58 bin 897 metrekaredir. Balkonların toplam alanı 5 bin 460’a ulaşırken, dükkanların net alanı 8 bin 973 metrekarede sınırlandırıldı. Dükkan depo alanı için belirlenen genişlik 3 bin 683 metrekare iken, daire depo alanı ise 3 bin 644’tür. Teslimlerin 2021’de başlatılacağı etapta satışlar son hızıyla devam ediyor. 6 bloktan ve toplam 880 konuttan meydana gelen alanda dükkan sayısı 49’u buldu. Son olarak, sosyal alana ayrılan metrekare büyüklüğü bin 120, peyzaj alanı için belirlenen genişlik 20 bin 200’ye tırmandı.