Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçeşehir Villaları Düzce – Merkez’de satışa sunuldu!

Bahçeşehir Villaları Düzce ve civarının lüks konutları arasındadır. Birkent İnşaat & Gayrimenkul firmasının hayata geçirdiği projede 36 adet müstakil villa mevcuttur. Güvenlik olanağına sahip bir siteye konumlanmış olan villaların farklı oda sayısı seçenekleri mevcuttur. Söz konusu 36 villanın 14 tanesi 3 + 1 odaya sahiptir. Bu villalar ikiz dubleks villa konseptli olmaktadır. Diğer 14 villa 4 + 1 odalı tekil dubleks olurken 8 villa ise 4 + 2 tripleks villa türündedir. Ayrıca konut büyüklükleri villaların türüne göre değişir. Fakat şu an piyasaya çıkmış durumdaki 3 + 1 odalı ikiz dubleksler brüt 201 metrekare – net 186 metrekare olmaktadır.

Tüm villalar ebeveyn banyosuna, çamaşır odasına ve ütü odasına sahip olmaktadır. Bununla beraber villaların iç dizaynı, satıştan sonra müşterilerin taleplerine uygun olarak gerçekleşecektir. Yerden ısıtma sistemi, akıllı ev sistemi, internet bağlantısı, şömine donanımı ve yalıtımlı dış cephe tüm konutlarda mevcuttur. Ayrıca site alanında güvenlik hizmeti ile birlikte kamera sistemi vardır.

Bahçeşehir Villaları Düzce ilinin neresinde bulunuyor?

Birkent İnşaat & Gayrimenkul firmasının bu projesi şehrin tam merkezinde yer alan Nalbantoğlu Mahallesi üzerinde gerçekleşmiştir. Proje konumu, tamamen yeşil alanlar ile çevrili olan sessiz bir bölge olmaktadır. Ayrıca villaların yakınında Hürriyet Ortaokulu, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu ve İstiklal Anaokulu yer alır. Konuma değer katan yeşil alanlardan bazıları ise; 80. Yıl Cumhuriyet Ormanı, Türk Telekom 10. Yıl Hatıra Ormanı, Nalbantoğlu Mesire Yeri ve Yükseller Ağaçlandırma Alanı’dır. Bununla birlikte Kuzey Çevre Yolu üzerinde bulunan site, Özel Deva Sağlık Kabinine ve Dünya Bankası Aile Sağlığı Merkezi’ne çok yakın mesafededir.

Satılık villa fiyatları ne kadardır?

Düzce satılık villa fiyatları Türkiye genelindeki villa fiyatlarına göre pek yüksek sayılmamaktadır. Fakat konutların lükslük düzeyi ve ölçüleri dolayısıyla villa fiyatlarının doğal olarak yüksel olduğu görülebilir. Bahçeşehir Villaları Düzce satılık konut seçenekleri, yaklaşık 1 milyon TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. Detaylı bilgi için ise 0505 342 6161 numarası aranmalıdır.

Güncel konut projesi haberlerine ulaşmak için TIKLAYINIZ

Exit mobile version