Kategoriler
Proje Haberleri

Bak Yapı Prestij Panora örnek daire hazır!

Bak Yapı Prestij Panora konut projesi modern mimarisi ve ayrıcalıklı özellikleri ile dikkat çekmektedir. Bursa’nın Osmangazi İlçesinde yükselen proje Bakyapı İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir.  Konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje henüz yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Osmangazi İlçesi Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilecektir. Proje 7 konut bloğundan meydana gelmekte olup ayrıcalıklı dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Bak Yapı Prestij Panora hem estetik hem de konforlu yapısı ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje sosyal donatılar bakımından oldukça zengindir. Site içerisinde çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, masaj salonu gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda güvenlik, kameralı sistem, açık otopark gibi olanaklara da sahiptir.

Bursa konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamındaki dairelerin büyüklükleri brüt 115 ile 120 metrekare arasında değişmektedir. Konut projesi toplam 500 daireden meydana gelmektedir.

Bak Yapı Prestij Panora konumu ve fiyatları hakkında

Bursa Osmangazi konut projesi, Demirtaş Cumhuriyet Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda Terminale yakın mesafede yer alan proje pek çok olanağın da yanı başındadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir. Daireler 549 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede 200 bin TL peşinatla 0,99 vade oranı ve 120 ay taksitle konut kredisi kullanılabilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0850 466 16 99 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…