Kategoriler
Proje Haberleri

Bakas Cadde Adapazarı lansman fiyatlarıyla satışta

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Yağcılar Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Bakas İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje merkezi konumda, modern mimarili yapısı ile dikkat çekmektedir. Bakas Cadde Adapazarı henüz proje aşamasında olup ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Sakarya konut projesi Yağcılar Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi 3 katlı tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje 1.sınıf malzeme kullanılarak inşa edilmektedir. Ayrıca proje kapsamında dairelerin yanı sıra ticari birimlerde bulunmaktadır. Daireler yerden ısıtma sistemine sahip olup, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, uydu sistemi, ses yalıtımı gibi özelliklere sahiptir.

Bakas Cadde Adapazarı konut projesinin tanıtımı yapılmış olup, projede iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 105 metrekare ile 150 metrekare arasında değişmektedir.

Bakas Cadde Adapazarı Ev fiyatları ne kadar?

Sakarya konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları projeden satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan;

105 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 400 bin TL,

Brüt 145 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 650 bin TL,

150 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Adapazarı Yağcılar Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje cadde üzerinde olup Havacılık Okulunun yanı başındadır. Önünden toplu taşıma araçları geçmektedir. Devlet ve Özel okullara, market, cami, park gibi yerlere de yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0264 274 10 20 ve 0532 434 65 32 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…