Kategoriler
Proje Haberleri

Balat Loft+1 farklı konseptiyle satışa sunuldu

Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Balat Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Ergünkent İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje lüks 1+1 loft daireleri ile dikkat çekmektedir. Balat Loft+1 konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Nilüfer konut projesi Balat Mahallesi’nde yer alan 739 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 40 adet loft daireden meydana gelmektedir. Projede dairelerin yanı sıra 2 adet ticari birim de yer almaktadır. Ayrıca daire içleri ADSL, fiber internet alt yapısı, spot aydınlatma, Hilton banyo gibi donanımlara sahiptir. Bunların yanı sıra dairelerde Amerikan mutfak, vestiyer, giyinme odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, ankastre set gibi olanaklar da mevcuttur.

Konut projesi aynı zamanda kamera sistemi, otopark, kapıcı, hidrofor gibi olanaklara da sahiptir. Balat Loft+1 konut projesinde dairelerin tanıtımı yapılmış olup, projede tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 1+1 loft olarak tasarlanmıştır. Ayrıca daire büyüklükleri brüt 39 metrekare ile 90 metrekare arasında değişmektedir.

Balat Loft+1 Daire fiyatları ne kadar?

Bursa konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları projeden satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan;

39 metrekare brüt alana sahip 1+1 daireler 519 bin TL,

Brüt 49 metrekare alana sahip 1+1 tip daireler 599 bin TL,

72 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip daireler 749 bin TL,

78 metrekare büyüklüğündeki 1+1 tip daireler 799 bin TL,

Brüt 90 metrekare büyüklüğündeki 1+1 tip daireler 890 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca proje kapsamındaki dairelerin projeden fiyat fırsatlarıyla satışları devam etmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Nilüfer, Balat Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Bursa Çevre Yolu ve İstanbul İzmir Otoyoluna 2 dakika, Bursa Şehir Hastanesi’ne 5 dakikalık mesafedir. Bunların yanı sıra bölgede bütün ihtiyaç duyabileceğiniz her yere yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0553 777 16 15 ve 0553 717 16 15 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version