Kategoriler
Proje Haberleri

Balat Turkuaz Garden daireleri ödeme kolaylığı ile satışta

Balat Turkuaz Garden projesi, yalnızca bir konut projesi olmayıp pek çok dükkanı da bünyesinde bulundurur. Birbirinden farklı konut tipleri ve fiyat seçenekleri ise projeyi dikkat çekici kılmaktadır. Bununla birlikte yüzde 0.99 faiz oranı ve 120 ay vade fırsatı da projenin önemli bir detayıdır. Bundan dolayı esnek ödeme koşulları ile lüks bir Turkuaz Garden dairesine sahip olmak mümkündür. Yaklaşık olarak 16 bin metrekarelik proje alanında yükselen 3 blokta tam 133 daire vardır. Bu dairelerin oda sayısı seçenekleri ise 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1’dir.

Ayrıca daire seçenekleri kendi içlerinde de farklı türlere sahiptir. Örneğin 2 + 1 odalı daireler A ve B, 3 + 1 odalı daireler ise A, B, C ve D olmak üzere farklı türlerde olabilmektedir. Bununla birlikte 4 + 1 odalı daireler tek tip olarak tasarlanmıştır. Proje kapsamında Turkuaz Çarşı adında, pek çok mağazanın bulunduğu bir alışveriş alanı da inşa edilmektedir. Bu çarşıda tam 18 ticari ünite yer almaktadır. Dolayısıyla daire sahipleri tüm ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecektir.

Bu lüks konutlar nerededir?

Sosyal imkanlar açısından Bursa’nın en iddialı konutları arasındaki bu daireler Nilüfer’in Ahmet Yesevi Mahallesi’ndedir. İsmini, bulunduğu Balat bölgesinden alan site Uslu Sokak’tadır. Bu konum özellikle çevre yoluna yakın olması dolayısıyla dikkat çekmektedir. Ayrıca Özel Grup Medikal Kulak – Burun – Boğaz Tıp Merkezi ve 28 No’lu Aile Sağlığı Merkezi buraya çok yakındır. Özel Tan Okulları ise konutların bitişiğinde sayılabilmektedir.

Balat Turkuaz Garden satılık daire fiyatları ne kadardır?

Balat Turkuaz Garden satılık daire seçenekleri oldukça lükstür. Konut ve çarşı alanları için birbirinden ayrı Teksan jeneratörler, Dyo ve Knauf marka 1. sınıf taş yünü ile sağlanmış yalıtım, Frankische marka yerden ısıtma sistemi ve daha pek çok detay söz konusudur. Bundan dolayı konutların fiyatları da ortalamanın üzerindedir. Yaklaşık olarak 995 bin TL ile 2 milyon 400 bin TL arasındaki bu fiyatlar hakkında;

-0552 500 00 01

numarasını arayarak detaylı bilgi almak mümkündür.