Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa Toki ihalesi yapıldı

İhalesi yapılan toplu konut projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından organize edilmektedir. Toplu konut projesi Balıkesir İli, Altıeylül İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yer almaktadır. Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa Toki ihalesi gerçekleştirilmiştir.

Toki’den Balıkesir Altıeylül’e 1.076 adet konut

Toplu Konut projesi ihalesi Balıkesir İli Altıeylül İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi 2. Etap 506 Adet Konut , 5 Adet Dükkan, 1 Adet 16 Derslikli İlkokul, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi olarak yapılacaktır. Toplu Konut projesinde toplam 506 adet konut yer almaktadır. Ayrıca 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçeneklerine projede yer verilmesi beklenmektedir.

Ayrıca diğer bir ihalede Balıkesir İli Altıeylül İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi 3. Etap 570 Adet Konut ,4 Adet Dükkan, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet 16 Derslikli İlkokul, 1 Adet 16 Derslikli Ortaokul İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi olarak yapılacaktır. Bu Toplu Konut projesinde ise toplam 570 adet konut yer almaktadır.

İhalesi yapılan toplu konut projesinde toplam 1.076 adet daireden başka ayrıca 5 adet ticari ünite, 1 adet derslik, cami ticaret merkezi yer almaktadır. Diğer projede dairelerin dışında 4 ticari ünite, cami, ticaret merkezi, ilkokul ve orta okul yer almaktadır. Projelerde ayrıca spor alanları, oyun alanları, park alanları ve peyzaj alanlarında yer alması beklenmektedir. Açık ihale usulü ile ihale edilen proje ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılarak işe başlanması gerekiyor.

Gaziosmanpaşa Mahallesi 2. Etap 506 Adet Konut projesinde işe başlanma tarihinde sonra 600 takvim gününde ise işin bitirilmesi gerekmektedir. Gaziosmanpaşa Mahallesi 3. Etap 570 Adet Konut projesinde işe başlanma tarihinde sonra 650 takvim gününde ise işin bitirilmesi gerekmektedir.

Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa Toki ihalesi gerçekleşti

Ayrıca Balıkesir İli Altıeylül İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi 2. Etap 506 Adet Konut , 5 Adet Dükkan, 1 Adet 16 Derslikli İlkokul, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi  ihalesi 17 Eylül 2021 tarihinde saat: 11:30’da yapılmıştır.

Balıkesir İli Altıeylül İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi 3. Etap 570 Adet Konut ,4 Adet Dükkan, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet 16 Derslikli İlkokul, 1 Adet 16 Derslikli Ortaokul İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ise 20 Eylül 2021 tarihinde saat: 11:30’da yapılmıştır.

Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa Toki projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Diğer Toki Haberleri için tıklayınız….