Kategoriler
Toki Haberleri

Balıkesir Susurluk Toki kura sonuçları belli oldu

Yatay Mimari ile Yükselen Türkiye projesi kapsamında hayata geçirilen Balıkesir Susurluk Toki Konutları projesinde kuralar çekilmiştir. Balıkesir Susurluk Toki kura sonuçları kura çekilişinin canlı olarak yapılması sonucu belli olmuştur. Çekilişi sonuçları Toki’nin resmi web sitesinde akşam saatlerinde yayınlanması beklenmektedir. Ayrıca çekiliş sonuçları web sitemizde de yer alacaktır.

Proje özelikleri neler?

Toplu konut projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Toplam 210 adet konutun yer aldığı Balıkesir Susurluk Toki Konutları projesindeki 210 dairenin kura çekilişi gerçekleştirilmiştir. 210 adet konutun kura çekilişi  TOKİ Merkez Bina Bilkent Plaza B1 Blok Konferans Salonu’nda yapılmıştır. Çekiliş salgın tedbirleri kapsamında seyircisiz olarak yapılmıştır. Ayrıca yapılan çekiliş TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanmıştır. Ayrıca Balıkesir Bigadiç 2. Etap 151 Adet Konut Projesinde yer alan 151 konut kuraları da çekilmiştir. Bu projede de 2+1 ve 3+1 tip dairler yer almaktadır.

Toplu konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmektedir. Bu daire tipleri 2+1 ve 3+1 tip konutlardan oluşmaktadır.  Toplam 210 adet daireden 150 tanesi 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Ayrıca geri kalan 60 daire ise 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. 150 adet 2+1 tip dairelere toplam 147 adet başvuru yapılmıştır. 60 adet 3+1 tip dairelere ise toplam 59 adet başvuru yapılmıştır.

2+1 tip daireler brüt 84.43 metrekare, net ise 66.50 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 tip daireler ise brüt 102.03 metrekare, net ise 80.30 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Toplu konut projesindeki dairelere yüzde 10 peşinat, 180 veya 240 ay vade ile ödeme yaparak sahip olmak mümkün olmaktadır.

Balıkesir Susurluk Toki kura sonuçları nerede yayınlanıyor?

Balıkesir Susurluk  210 Adet Konut Projesinde konut belirleme kurası 20 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Toplu konut kura çekilişi 20 Eylül Pazartesi günü Saat: 13:00’ta noter huzurunda yapılmıştır. Kura çekilişi TOKİ’nin  Twitter, Youtube ve Facebook gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanmıştır. Sonuçlar ve isim listesi akşam saatlerinde TOKİ’nin resmi internet sitesinde yayınlanacaktır. Ayrıca 20 Eylül 2021 tarihinde sat 11:00’da Balıkesir Bigadiç Toki Konutları projesinde de kura çekilişi yapılmıştır. Ayrıca Balıkesir Bigadiç Toki kura sonuçları yine TOKİ’nin web sitesinden yayınlanacaktır.

Balıkesir Susurluk kura sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız…

Balıkesir Bigadiç kura sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız…

Ayrıca diğer Toki haberleri için tıklayınız….

Exit mobile version