Kategoriler
Proje Haberleri

Balkan Adel Park satılık daire fiyatları ne kadar?

Balkan Adel Park projesinin 2 + 1 ve 3 + 1 odalı daire seçenekleri büyük ilgi görmektedir. Karnur İnşaat’ın hayata geçirdiği projede yer alan bu daireler pek çok özelliğe sahiptir. Örneğin dairelerde 1. sınıf ısı yalıtımı, uydu ve internet altyapısı, görüntülü diyafon, kaliteli spot aydınlatmalar ve yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Ayrıca daha pek çok özelliğe sahip olan dairelerin site özellikleri arasında güvenlik hizmeti, kapıcı hizmeti, otopark alanları ve 7 / 24 aktif kamera sistemi vardır.

Bursa’nın en gelişmiş ve bir o kadar sakin bölgelerinden birinde yükselen konutlar krediye ya da takas yöntemine uygun olmamaktadır. Bununla birlikte 5 ayrı blokta yer alan tam 127 dairenin fiyatları şöyledir:

  • 2 + 1 Odalı daire seçenekleri (Brüt 115 metrekare – Net 100 metrekare)

-415 bin TL

  • 3 + 1 Odalı daire seçenekleri (Brüt 150 metrekare – Net 130 metrekare)

-555 bin TL

Proje arsası nerededir?

Karnur İnşaat, Balkan Adel Park konutlarını Bursa – Nilüfer’de inşa etmektedir. Nilüfer ilçesi, yaklaşık 465 bin nüfusa sahip olan büyük bir ilçedir. Projenin hayata geçtiği arsa parseli ise bu ilçenin Balkan Mahallesi’nde bulunmaktadır. Dolayısıyla projenin ismi de bu mahalle ile ilişkilidir. İnşaat çalışmaları devam eden Nilüferium AVM, Garden Plus AVM, Naim Süleymanoğlu Bulvarı, Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu İlkokulu ve Ortaokulu buraya çok yakındır.

Balkan Adel Park konutları hakkında detaylı bilgi

Bu projenin son durumu hakkında detaylı bilgi almak mümkündür. Dolayısıyla Karnur İnşaat şirketine ulaşmak için şu numaraları kullanmak gerekir

  • 0224 256 08 00
  • 0224 444 85 16
  • 0549 239 99 19

Ayrıca Balkan Adel Park projesi gibi güncel konut projeleri ile ilgileniyorsanız BURAYA tıklayınız.