Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Balkan Premium projesindeki daire fiyatları

Nilüfer ilçesinde kurulan Balkan Premium projesi, Paris İnşaat ve İzler Yapı ortaklığında kuruluyor. Bursa’nın Nilüfer ilçesine yerleştirilen projede, altışar katlı olmak üzre üç adet blok kuruluyor. Bu üç blokun içerisinde toplam 68 adet konut yer alıyor.

Marmara Bölgesi’nin gözde şehirlerinden Bursa’nın ünlü ilçesi Nilüfer’de yükselmekte olan proje, Balkan Mahallesi’nde, İstiklal Sokak’ta, 5 bin 820 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Balkan Premium projesindeki evler

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin satın alımlarda kolaylık sağlamakta olduğu projedeki iki odalı ve bir salonlu daireler, 107,5 metrekare değerinde bulunuyor. Projede, 2+1 daire tipinden 36 adet bulunuyor.

Anahtar teslimlerine önümüzdeki yılın son çeyreğinde başlayacağı öngörülen projedeki üç odalı ve bir salonlu konutlar, 142,40 metrekare büyüklüğünde, 36 adet olmak üzre inşa ediliyor.

Projedeki 3+1 konutlardan 20 adet yer alıyor.

Projedeki dubleks tipi daire seçenekleri neler?

Önümüzdeki yılın dördüncü çeyreğinde dairelerinin yaşama hazır durumda olması beklenen Balkan Premium projesindeki beş oda ve bir salonlu dubleksler 219 metrekare büyüklüğünde olmak üzre kuruluyor.

Projedeki 5+1 dairelerden 8 adet bulunuyor.

Anahtar teslimlerine gelecek yılın eylül ayında başlanacağı belirtilen projedeki yedi odalı ve bir salonlu dubleks daire tipi, 292 metrekare büyüklüğünde olacak şekilde inşa ediliyor. Bahsi geçmekte olan projedeki 7+1 dubleks seçeneğinden 4 adet kuruluyor.

Balkan Premium projesindeki daire fiyatları neler?

Arsa alanının yüzde 60’ının yeşil alanlara ayrıldığı projedeki iki odaya ve bir salona sahip durumda olan projedeki konutların fiyatı, 460 bin Türk lirasından başlıyor. Söz konusu durumda olan projedeki 2+1 dairelerin fiyatın, 510 bin Türk lirasına kadar çıkıyor.

Balkan Premium projesindeki 3+1’lerin fiyatı, 590 bin lira ile 670 bin lira arasında; 5+1’lerin fiyatı 850 bin lira, 7+1’lerin fiyatı ise 1 milyon 100 bin lirada bulunuyor.

Adres: Balkan Mah. İstiklal Sok. Nilüfer/Bursa

Telefon: 0224 242 42 70

Elektronik posta: [email protected]