Kategoriler
Proje Haberleri

Balkan Vadi Life Evleri satışları devam ediyor

Balkan Vadi Life Evleri projesi geniş odaları ve konforlu daireleri ile sizlere sunulmaktadır. Bu proje kapmasında sizlere 3 artı 1 dubleks daireler ve 3 artı 1 normal daireler sunulmaktadır. Büyüklüğü ve ferahlığıyla dikkat çeken bu evler Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, Balkan’da yer almaktadır. Konut projesi Gentaş İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir.

Projenin özellikleri neler?

Balkan Vadi Life Evleri projesinde 258 daire 9 bloktan oluşmaktadır. 3 artı 1 dubleks daireler ve 3 artı 1 normal daireler mevcuttur. Projede bulunan 3 artı 1 normal dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 167 ve 210 metrekare arasında değişmektedir.

Proje içerisinde; kafeterya, geniş peyzaj alanı, çocuk parkı ve veranda bulunmaktadır. Ayrıca tenis kortu, spor salonu, buhar odası, açık ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanında bay-bayan hamam, sauna ve soyunma odaları gibi sosyal alanları da mevcuttur. Otopark, asansör ve yangın merdiveni bulunmaktadır. Hatta 7 gün 24 saat süren bir kameralı güvenlik sistemi hizmet olanakları da sağlanmaktadır.

Aynı zamanda dairelerin içerisinde; zeminde laminant parke kullanılmıştır. Duşa kabin ve ebeveyn banyosu mevcuttur. Evlerde 2 adet banyo bulunmaktadır. Ayrıca banyolarda granit ve seramik uygulanmıştır. Modern çağın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte olan bu dairelerde merkezi sistem ısıtma, merkezi sistem sıcak su, ısı pay ölçer ve ışık bandı bulunmaktadır. Aynı zamanda evlerde spot aydınlatma vardır. Mutfakta çim Stone tezgah, lake mutfak dolapları, doğal gaz, set üstü ocak ve ankastre mevcuttur. Engelli bireylere uygun araç park yeri, park ve yüzme havuzu bulunmaktadır.

Balkan Vadi Life Evleri fiyatları ne kadar?

Balkan Vadi Life Evleri projesindeki lüks evlerin fiyatları büyüklüğüne ve konuma göre değişkenlik göstermektedir.

Brüt 150 metrekare büyüklüğündeki 3 artı 1 normal dairelerin fiyatları 630.000 TL ile 690.000 TL arasında değişmektedir.

167 metrekare brüt alana sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 710.000 TL ile 740.000 TL arasında satışa sunulmaktadır.

Brüt 210 metrekare büyüklüğündeki 3 artı 1 dubleks dairenin fiyatları ise 750.000 TL’den satışa sunulmaktadır.

Projenin konumu hakkında

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan Balkan Vadi Life Evleri yakınlarında alışveriş merkezi, eğlence merkezi ve market bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları da muhite yakın bölgededir. Üstelik çocuklu aileler için muhitte ilkokul-ortaokul ve üniversite bulunmaktadır. Ulaşım olarak dolmuş, minibüs ve metro araçlarını kullanabilirsiniz. Aynı zamanda ana yola çok kısa sürede ulaşmanız mümkün. Bu evlerin konumu size şehir, doğa, park ve yeşil alan manzarası sunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 645 92 49 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer haberleri görmek için tıklayınız…