Kategoriler
Proje Haberleri

BaMendos Villaları Fethiye Haziran 2022’de teslim

BaMendos Villaları Fethiye konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Fethiye İlçesinde yükselen proje Baransel Grup firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 4 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Konut projesinin Haziran 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda BaMendos Villaları Fethiye kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar Amerikan mutfak ve süit yatak odasında meydana gelmektedir. Ayrıca jakuzi, çamaşır odası, barbekü, şömine gibi olanaklara da sahiptir. Bunun dışında tamamen izole edilen villalar sosyal açıdan da oldukça zengindir.

Projede çocuk ve yetişkin açık yüzme havuzu, kapalı ısıtmalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca kamelya, hamam, sauna, oyun alanı, otopark gibi olanaklar da mevcuttur. Villalar doğa manzarasına sahip olup full mobilyalı olarak sunulmaktadır. Kaş villa projesi kapsamında toplam 16 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar müstakil 450-500 metrekare arsa içerisinde yer almaktadır. Toplam kapalı alan ise 270 metrekare büyüklüğünde olup balkonlar ve teras hariçtir.

BaMendos Villaları Fethiye konumu ve fiyatları hakkında

BaMendos Villaları Fethiye konut projesi, Fethiye Ovacık mevkiinde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yürüme mesafesindedir.

Villa fiyatları bulunduğu villa konumuna göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 3+1 tip villaların fiyatları 4 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Aynı zamanda villa fiyatları eşyalı ve mobilyalı, anahtar teslim fiyatlarıdır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0242 844 28 29 ve 0532 664 29 39 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…