Kategoriler
Proje Haberleri

Banaz Ayaz Konutları satışta! Projenin özellikleri neler?

Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Zincirlikuyu Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Banaz İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Banaz Ayaz Konutları konut projesinde daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Tepebaşı konut projesi Zincirlikuyu Mahallesi’nde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi güvenlikli yapısı ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri intercom sistemi, ebeveyn banyosu, vestiyer gibi donanımlara sahiptir. Ayrıca daireler akıllı ev sistemine sahip olup panjur, ankastre set, görüntülü diafon gibi özelliklerine de mevcuttur. Dairelerin yer aldığı site içerisinde 1200 metrekarelik alan yeşil alan olarak düşünülmüştür. Sitede ayrıca her daireye özel kapalı otopark, kameralı güvenlik sistemi, çocuklar için özel oyun parkı ve oturma alanları da yer almaktadır.

Banaz Ayaz Konutları konut projesinde daire satışları devam etmekte olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 142 metrekare alana sahip olarak tasarlanmıştır. Proje kapsamında toplam 12 adet daireye yer verilmiştir. Dairelerin dışında projede 2 adet ticari birimde bulunmaktadır.

Banaz Ayaz Konutları daire fiyatları ne kadar?

Eskişehir konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 1 milyon 150 bin TL’den başlamaktadır.

Aşağısöğütönü Ayaz Konutları projesinde yer alan brüt 142 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 150 bin TL’den başlamaktadır. Takas imkanı bulunmayan proje ayrıca krediye de uygun değildir.

Proje nerede yer alıyor?

Aşağısöğütönü Ayaz Konutları projesi Eskişehir’in yükselen yıldızı Aşağısöğütönü’nde konumlandırılmıştır. Ayrıca konut projesi Çevre Yolu’na 3 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0222 230 42 57 ve 0533 162 47 67 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…