Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Barbaros Reserve Bodrum Residences tanıtıldı

Sera Group’un ortak olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş. tarafından Muğla İli, Bodrum İlçesi, Yalıçiftlik’te hayata geçirilen Barbaros Reserve Bodrum Residences projesi için tanıtım partisi düzenlendi.

100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen iki projeden biri olan Barbaros Reserve Residences projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü projenin yer aldığı bölgedeki sahil ve plajındaki Barbaros Koyu’nda gerçekleşti.

İnşaatı tamamlanan ve iç dekorasyon çalışmaları tamamlanarak 2018 yılı yaz sonunda teslim edilmesi planlanan Barbaros Reserve Rezidans projesinin tanıtımı için gerçekleştirilen davette konuklara hem model evde özel bir karşılama hem de bayram tatilinde Lucca farkıyla unutulmaz bir gece yaşatıldı.

Yine aynı grubun Barbaros koyunda hayata geçirdiği ikinci projesi olan Barbaros Valley projesinin ise inşaatına başlandı. Projenin 2020 yılı yaz aylarında tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Barbaros Reserve Bodrum Residences projesi Kempinski Barbaros Bay otelinin hizmetlerinden faydalanma ayrıcalığı olan 42 adet özel rezidanstan meydana geliyor. Projede yer alan bu rezidanslara 49 yıllığına devre tatil modeliyle sahip olma fırsatı sunuluyor.

Toplam 42 adet rezidansın yer verildiği Barbaros Reserve Bodrum Residences projesindeki rezidanslar 340 metrekare ile 740 metrekare arasında değişen 3+1-4+1 ve 5+1 tipinde tasarlandı.

37 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen Barbaros Reserve Residences projesi denize 100 metre mesafede, Kempinski Barbaros Bay Oteli’nin yanında yer alıyor.