Kategoriler
Proje Haberleri

Barcelona City banka kredisine uygun

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Taham Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Barcelona City projesi, toplam 3 bin 900 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Kentin en gözde yerlerinden Halitpaşa’da hayata geçirilen proje, Bursa’da âdeta Barselona havası estiriyor.

Barcelona City projesi konut sayısı

Barcelona City projesi, 5 blokta toplam 44 adet daireden meydana geliyor. Projedeki dairelerin yaklaşık yüzde 87’si satılmış durumda bulunuyor.

Barcelona City projesi konut tipleri

Barcelona City projesinde toplam 3 tip konut mevcut. Projede 3+1’ler, 3+1 dubleksler ve 4+1 dubleks daireler yer alıyor.

Barcelona City projesi konut büyüklükleri

Barcelona City projesindeki 3+1 dairelerin büyüklükleri 123 metrekare ila 134 metrekare arasında değişiyor. Projedeki 3+1 dubleksler 176 metrekare büyüklükte. Projedeki 4+1 dubleksler ise 187 metrekare büyüklüğe sahip durumda.

Barcelona City projesi konut fiyatları

Barcelona City projesindeki konutların fiyatları 209 bin TL ila 549 bin TL arasında değişiyor.

Barcelona City projesi ödeme seçenekleri

Barcelona City projesindeki tüm daireler, banka kredisine uygun durumda bulunuyor. Projede ayrıca ipotek kredisi programından yararlanarak da konut sahibi olunabiliyor.

Barcelona City projesi site özellikleri

Deniz manzarasına sahip olan Barcelona City projesinde; açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kafe, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve merkezi uydu sistemi gibi birçok sosyal donatı özelliği bulunuyor. Yerden ısıtma sisteminin olduğu projede balkon da var.

Barcelona City projesi nerede yükseliyor?

Körfez’e komşu konumdaki Barcelona City projesi, ulaşım olanaklarına oldukça yakın bir noktada yükseliyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen proje, BUDO ve İDO iskelelerine yakın konumda bulunuyor. Proje, Halitpaşa Mah. Değirmendere Cad. Mudanya/Bursa adresinde yer alıyor.

Barcelona City projesi iletişim bilgileri

Barcelona City projesi ile ilgili tüm bilgilere 0224 494 20 66 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.