Kategoriler
Proje Haberleri

Barış Exxen Villas 3 satışta

Barış Exxen Villas 3 projesi, Gölcük ilçesinde yükselen en lüks ve modern villa projelerinden biridir. Barış İnşaat firması, bu lüks villaları satışa sunmuştur. Geniş bir alan üzerinde kurulu olan 15 adet dubleks villa, üst seviye konfora sahiptir. Her villa müstakil bahçeye sahiptir. Şehrin en iyi villa projelerinden biri niteliğinde olan projede lansmana özel fiyatlar devam etmektedir.

Villa içleri oldukça lüks ve 1.sınıf kalite malzemeler kullanılarak tasarlanmıştır. Barış Exxen Villas 3 projesinde bahçe ve çatı dubleksi seçeneklerine de yer verilmiştir. Ayrıca site içerisinde kapalı otopark, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, otomatik panjur gibi daha pek çok olanak da yer almaktadır.

Villa Projesi Gölcük’ün Neresinde Yükselmektedir?

4+1 odaya sahip olan, brüt 220 metrekare büyüklüğe sahip olan villalar, İpek Yolu Mahallesi’ndedir. Bu mahalle Gölcük’ün oldukça sakin ve doğayla iç içe bölgelerinden biridir. Proje, arkasında yemyeşil orman atmosferi dikkat çekmektedir. Aynı zamanda ön tarafında denizin sakinlik verici maviliklerine eşlik eden bir lokasyonda yer almaktadır.

Barış Exxen Villas 3 Satılık Villa Fiyatları Ne Kadar?

Gölcük konut projesi, lüks konutları içerisinde barındırın bir site alanıdır. Bundan dolayı da fiyatlar ortalamanın biraz üzerindedir. Ayrıca şu an satışa çıkan daireler lansmana özel fırsatlar ile satışa sunulmaktadır.

Fiyatlar ise brüt 210 metrekare 4+1 tip villaların fiyatları 5 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır. Villa projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0262 414 38 68 ve 0537 446 23 88 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…