Kategoriler
Proje Haberleri

Barış Exxen Villas Gölcük’te Hayat Buluyor

Barış Exxen Villas projesi, Gölcük ilçesinde yükselen en prestijli ve gösterişli konut projelerinden biridir. Barış İnşaat firması, bu lüks konutları satışa sunmuştur. Tam 4 bin metrekare alan üzerinde kurulu olan 9 adet özel tasarım villa, üst seviye konfora sahiptir. Konutlar, 180 metrekarelik müstakil bahçeye sahiptir. Villaların her biri için otomatik kapılı garajlar ve iki araçlık kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Rahatlıkla barbekü ve mangal yapılabilecek büyük alanların yer aldığı müstakil bahçeler, aynı zamanda çok iyi bir peyzaj tasarımına sahiptir.

Konutların mutfaklarında ankastre seti mevcuttur. Bireysel alarm sistemine sahip olan Barış Exxen Villas, en iyi malzemeler kullanılarak inşa edilmiştir. Konutların içerisinde şömine ve vestiyer de yer almaktadır. Üstelik akıllı ev sistemine sahip daireler, yerden ısıtma sistemi ile ısınmaktadır. Aynı zamanda yüzme havuzuna sahip olmasıyla birlikte de sosyal bir alan kazandırmaktadır.

Villa Projesi Gölcük’ün Neresinde Yükselmektedir?

4+1 odaya sahip olan, brüt 216 metrekare büyüklüğe sahip olan villalar, Şirinköy Mahallesi’ndedir. Bu mahalle Kocaeli’nin en sakin ve huzurlu alanlarından biridir. 9 villalık site alanı 678. Sokak üzerinde bulunmaktadır. Proje, arkasında yemyeşil orman atmosferi dikkat çekmektedir. Aynı zamanda ön tarafında denizin sakinlik verici maviliklerine eşlik eden bir lokasyonda yer almaktadır.

Barış Exxen Villas Satılık Daire Fiyatları Ne Kadar?

Gölcük konut projesi, lüks konutları içerisinde barındırın bir site alanıdır. Bundan dolayı da fiyatlar ortalamanın biraz üzerindedir. Ayrıca şu an satışa çıkan daireler özel avantajlar ile satışa sunulmaktadır. Fiyatlar ise yaklaşık olarak 1 milyon 850 bin TL’den başlamaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için  0262 414 38 68 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version