Kategoriler
Proje Haberleri

Barış Vizyon Deluxe 3 lansmana özel fırsatlarla satışta

Kocaeli İli, Gölcük İlçesi, İhsaniye Merkez Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Barış İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Barış Vizyon Deluxe 3 konut projesinde daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Kocaeli konut projesi İhsaniye Merkez Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi zengin sosyal olanakları ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler son derece lüks, 1.sınıf malzemelerle donatılmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamında 60 adet konuta yer verilmiştir.

Konut projesi kapsamında yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, 7/24 güvenlik gibi donanımlar yer almaktadır. Barış Vizyon Deluxe 3 konut projesinde inşaat devam etmekte olup, üç tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1, 3+1 ve 4+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Aynı zamanda daireler arasında dubleks daire seçeneklerine de yer verilmiştir.

Barış Vizyon Deluxe 3 daire fiyatları ne kadar?

Kocaeli konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 121 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 2 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Gölcük, İhsaniye Merkez Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük ihtiyaçları giderebileceğiniz noktalara yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0262 414 38 68 ve 0537 446 23 88 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version