Kategoriler
Proje Haberleri

Barmanlar Gold City satışları başladı

Barmanlar Gold City projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Barmanlar Müh. İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 5200 metrekarelik alan üzerine inşa edilen proje 72 adet lüks daireden oluşmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

5200 metrekarelik alan üzerine inşa edilen proje 72 adet lüks daireden oluşmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projedeki 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 146 metrekare ile 165 metrekare arasındadır. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 196 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, cep sineması, sauna, fitness center, kamelyalar ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Projede güneş enerjili bahçe aydınlatma sistemi bulunmaktadır. Daireler arası ses yalıtımı mevcuttur. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu mevcuttur. 3 artı 1 dairelerde 2 adet banyo, 4 artı 1 dairelerde ise 3 banyo bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra konutlarda parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Barmanlar Gold City konumu hakkında

Proje, Manisa’nın Turgutlu İlçesi Ergenekon Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi ve semt pazarı gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan bulunmaktadır. Bunun yanı sıra cami, park, ilkokul, ortaokul ve liseler yakın konumda yer almaktadır. Projenin konumu anayol ve caddeye yakın olup dolmuş ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Barmanlar Gold City fiyatları ne kadardır?

Barmanlar Gold City projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 146 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 950.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (236) 313 71 96 veya 0 (533) 246 78 65 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…