Kategoriler
Proje Haberleri

Bartın Doğa Kent daireleri düşük fiyatlarla satışa çıktı!

Bartın Doğa Kent projesi ya da bir diğer adıyla Doğa Kent 1. Etap konutları 1+ 1 ya da 2 + 1 odaya sahip olabilmektedir. 2 + 1 türündeki daireler brüt 112 metrekare, net 103 metrekaredir. 1 + 1 odalı diğer konutlar ise brüt 55 metrekate, net 49 metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca satışa çıkmış olan tüm daireler krediye uygundur.

1 + 1 odalı daireler ile 2 + 1 odalı daireler arasındaki en önemli fark ebeveyn banyosudur. Çünkü 1 + 1 daire seçenekleri bu olanağa sahip değilken diğer dairelerde ebeveyn banyosu vardır. Bununla birlikte 1. sınıf laminant ve seramik zeminler, kaliteli mutfak dolapları, çelik dış kapılar ve üçlü ankastre seti tüm dairelerde bulunur. Ayrıca kombi altyapısı ile birlikte dairelerin ses yalıtımı ve ısı yalıtımı vardır.

Bartın Doğa Kent projesi nasıl bir konuma sahiptir?

Ustaoğlu İnşaat, konut projelerindeki ustalığını yine göstererek bu proje için güzel bir konum seçmiştir. Site alanı, Bartın’ın merkezindeki en doğal yerlerden birisi olan Tuzcular Köyü’ndedir.

Ankara – Bartın Yolu civarındaki site alanı, Bartın Üniversitesi’nin Kutlubey Kampüsü ile yakın olmaktadır. Sessiz ve huzurlu bir bölgede olmasına karşın, proje alanının çevresinde otobüs durakları, eczaneler ve market şubeleri mevcuttur.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Doğa Kent 1. Etap Bartın ilindeki en yeni ve konforlu dairelerden oluşur. 1 + 1 odalı daireler 160.000, 2 + 1 daireler 330.000 TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. Projenin satılık daireleri hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler şu numaralara ulaşabilir:
• 0 533 810 95 45
• 0 378 227 79 26

Anasayfaya dönmek ve en doğru taşınmaz haberlerine göz atmak için buraya tıklayınız.