Kategoriler
Proje Haberleri

Barutçu Çalı Bursa satışları devam ediyor

Bursa Nilüfer konut projesi Barutçu İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi Çalı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Barutçu Çalı Bursa konut projesinde daire satışları özel fırsatlarla devam etmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Nilüfer Çalı Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi 2 bloktan meydana gelmektedir. Konut projesinin yükseldiği site içerisinde toplam 12 adet daire yer almaktadır. 3 katlı bloklarda yer alan dairelerin üç cephesi bulunmaktadır. Ayrıca her daireye ait 1 araçlık açık otopark, çardak ve oyun alanları da site içerisinde mevcuttur.

2 adet bloktan meydana gelen Barutçu Çalı Bursa konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda daireler arasında dubleks tip seçenekleri de bulunmaktadır. 2+1 tip daireler brüt 89, 3+1 dubleks daireler ise brüt 149 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Barutçu Çalı Bursa Daire Fiyatları Ne Kadar?

Bursa konut projesinde yer alan konutlar, lansmana özel fırsatlar ile satışa sunulmaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları 700 bin TL’den başlamaktadır.

Büyüklükleri 89 metrekare 2+1 tip daireler 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

149 metrekare büyüklüğe sahip olan 3+1 daireler 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daireler krediye uygundur.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi, Nilüfer Çalı Mahallesinde yer almaktadır. Ayrıca hastane, şehir merkezi, üniversite, cami, semt pazarı, otobüs durağı, minibüs gibi noktalara yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 451 00 94 ve 0537 816 91 13 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version