Kategoriler
Proje Haberleri

Başakkent Gölet nerede

Kiptaş firmasının imzası ile Başakkent Gölet projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İstanbul ilinin Başakşehir ilçesinde yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bu yönü ile bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Projede yer alan konutlar hemen teslim durumunda bulunuyor. Böylece Başakkent Gölet projesindeki konutlar beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekerken zaman sıkıntısı olan alıcılar için de avantaj sağlıyor.

Projede bulunan konutların çalışmaları bu yıl içerisinde tamamlandı. Bahsi geçen konut blokları 10 katlı olacak şekilde planlanmış durumda. Söz konusu olan proje bünyesinde 894 adet konut barındıracak şekilde hayata geçirildi.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Bahsi geçen konutlar Tatarcık Maallesi’nde hayata geçirildi. Başakkent Gölet projesi Hoşdere Bölgesi’nde yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiyor. Başakkent Gölet projesinde yer alan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırılmış durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise 106 metrekare ile 171 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiyor. Başakkent Gölet projesinde bulunan 2+1 konutlar 320 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutların fiyatları ise 440 bin TL’den başlıyor Bahsi geçen projede bulunan 4+1 konutlar ise 620 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda alıcılarını bekliyor.

Telefon: 0 212 414 98 98