Kategoriler
Emlak Haberleri İhaleler Proje Haberleri

Başakşehir Avrasya Cadde mağazalarına büyük ilgi

Emlak Konut güvencesi ile Fuzul Yapı firması tarafından İstanbul, Başakşehir’de hayata geçirilen Başakşehir Avrasya Konutları projesinde yer alan ticari ünitelere yoğun ilgi oldu. Başakşehir Avrasya Cadde mağazalarının satışa sunulduğu toplam 47 adet cadde mağazasına yoğun ilgi oldu. Projede yer alan ticari üniteler açık arttırma yolu ile satışa çıkarıldı. 1 Kasım 2020 tarihinde yapılan açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

Cadde mağazaları 1 saatte satıldı

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi’nde birbirinden prestijli projeleri hayata geçirilen Fuzul Yapı firması Başakşehir Avrasya Konutları projesi içerisinde yer alan Başakşehir Avrasya Cadde projesindeki cadde mağazalarını açık arttırma yönetimi ile 1 Kasım 2020 tarihinde Pazar günü satışa çıkarmıştı. Emlak Konut güvencesi ve Fuzul Yapı tecrübesi ile hayata geçirilen projede içerisindeki toplam 47 adet cadde mağazası için yapılan satışta toplam 38 adet alıcı 45 adet mağazayı birkaç saat içinde satın aldı.

Başakşehir Avrasya Cadde mağazaları 60 ay sıfır faizle satıldı

Bölgenin en gözde ticaret merkezlerinden biri olması planlanan Başakşehir Avrasya Cadde mağazaları 60 ay vade yüzde sıfır faiz fırsatı ile satışa sunulmuştu. Böylede bu mağazaları satın alanlara özel 60 ay vade ve sıfır faiz fırsatı ile ödeme fırsatı sunuyor. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi projesinin tam karşısında inşa edilen Başakşehir Avrasya Konutları projesinde hastane ile mağazaları birbirine bağlayacak bir köprünün yapımı için Karayolları Genel Müdürlüğü’ne başvuru yapıldığı belirtildi.

Cadde mağaza fiyatları 970 bin TL’den başlıyor

Projenin teslim edileceği tarihin ise 2023 Haziran olacağı belirtildi.

Başakşehir Avrasya Konutları projesi içerisinde yer alan cadde mağazaları 970 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu.  Emlak Konut yetkililerinin de yer aldığı açık artırmada en düşük cadde mağaza satış fiyatı 970 bin TL oldu. Projede yer alan cadde mağazalarında en yüksek satış fiyatı ise 13 milyon 108 TL oldu.  13 milyon 108 TL’ye satılan ticari ünitenin bir süpermarket olarak kullanılacak şekilde tasarlanmıştı.

İstanbul Havalimanı’na sadece 15 dakika mesafede

Başakşehir Avrasya Konutları projesi İstanbul Havalimanı’na sadece 15 dakikalık mesafede yer alıyor. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nin hemen karşısında yer alan Başakşehir Avrasya Konutları projesi aynı zamanda İbn Haldun Üniversitesi’nin de yakınında yer alıyor. 2023 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan proje Kayabaşı Mahallesi, Lokman Hekim sokak,  Başakşehir / İstanbul adresinde yer alıyor.

Tel: 444 0 156