Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Başakşehir Avrasya Konutları merkezî bir konumda

Fuzul Grup tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Başakşehir Avrasya Konutları projesi, Hekim Sokak’taki 48 bin 674 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İçerisinde 453 adet daireye yer veren projede, yatay mimarili 453 adet konut yükseliyor.

Şehrin merkezî konumlarından birinde kurulan proje, konut sakinlerine ulaşım açısından önemli avantaj sağlayacak.

Başakşehir Avrasya Konutları nerede?

İstanbul ilinin Avrupa Yakası’nda inşa edilmekte olan proje, konumuyla şehrin olanaklarına erişimi kolaylaştırıyor. Türkiye’nin en büyük şehrinde inşa edilen proje, Başakşehir Şehir Hastanesinin komşusu oluyor. Şehir Hastanesinin yanı sıra metro istasyonuna da yürüme mesafesinde yer alan proje, toplu taşıma aktarmaları sayesinde şehrin dört bir yanına kolay ulaşabiliyor.

Bir vakıf üniversitesini de çevresine almış durumda olan proje; Kanal İstanbul, Kuzey Marmara Otoyolu bağlantılarına ve İstanbul Havalimanı’na da kısa sürede ulaşım avantajı sunuyor.

Projedeki konut büyüklükleri neler?

Başakşehir Avrasya Konutları, 453 adet daireden oluşuyor. Bu projedeki bir oda ve bir salona sahip durumda olan evlerin büyüklüğü 58 metrekare değerinden başlıyor. Projedeki bir oda ve bir salonlu konutların büyüklüğü 68 metrekare değerine kadar uzanıyor.

Arsa alanını Emlak Konut’tan satın alan Fuzul, iki odalı ve bir salonlu daireleri, 102 metrekare ile 127 metrekare arasındaki büyüklüklerde inşa ediyor. Projedeki 3+1 daireler 159 metrekare ile 171 metrekare; 4+1 daireler ise 188 metrekare ile 208 metrekare değerleri arasında bulunuyor.

İçerisinde banyo ve giyinme odasını da kapsayan ebeveyn süitine de yer verilen daireler, ankastre beyaz eşyalarıyla teslim edilecek.

Başakşehir Avrasya Konutları eğlence alanları

Kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezinin bulunduğu projede, yürüyüş parkuru kuruluyor. Kafe ve restoranın da konumlandırıldığı proje, “Başakşehir Mah. Hekim Sok. Başakşehir/İstanbul” adresinde yükseliyor.

Telefon: 444 0 156

Elektronik posta: [email protected]

İnternet adresi: https://avrasyakonutlari.com.tr