Kategoriler
Proje Haberleri

Başakşehir Mavera Villaları satışları devam ediyor

Başakşehir Mavera Villaları konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Başakşehir İlçesinde yükselen proje Makro&Akyapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 3 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi üzerindeki 22 bin metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Başakşehir Mavera Villaları kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar yerden ısıtma sistemi, bahçe terası, ebeveyn banyosu gibi olanaklara sahiptir. H tipi villaların bodrum katları ise sinema salonu, çocuk oyun alanı, mescid, spor salonu, müştemilat gibi odalara ayrılmıştır.

21 adet villanın yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Hidrofor, kamera sistemi, kapalı garaj, otopark, güvenlik gibi hizmetler proje kapsamında sunulmaktadır. Başakşehir villa projesi kapsamında toplam 21 adet tripleks villa yer almaktadır. Projede yer alan L konsept villalar 564 metrekare ile 562 metrekarelik alanlara sahiptir. H konsept villalar ise 836 metrekare ile 911 metrekare arasında alanlara sahiptir. Ayrıca bu villalar 10 ve üzeri odaya sahiptirler.

Başakşehir Mavera Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Başakşehir Mavera Villaları konut projesi, Başakşehir’de Kayabaşı Mahallesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda Üniversite, şehir merkezi, eğitim kurumları, sağlık kurumları gibi noktalara da yakın mesafededir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 836 metrekare alana sahip villalar 27 milyon 696 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 659 27 02 ve 0530 680 00 00 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…