Kategoriler
Proje Haberleri

Başboğa Yapı Şehr-i Vuslat hemen teslim daireler

Başboğa Yapı Şehr-i Vuslat konut projesi ayrıcalıklı konumu ve anahtar teslim kaliteli daireleri ile sahiplerini bekliyor. Kayseri’nin Kocasinan İlçesinde yükselen proje Başboğa Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir.  Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmekte ve proje kapsamında ticari birimlerde yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kocasinan İlçesi Zümrüt Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje tek konut bloğundan meydana gelmekte olup lüks dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Başboğa Yapı Şehr-i Vuslat kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daireler vestiyer, nöbetçi aydınlatma, ısı ve ses yalıtımı gibi donanımlara sahiptir. Site içerisi ise açık otopark ve güvenlik sistemi gibi olanaklara da sahiptir.

Kayseri konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda 3+1 tip daireler brüt 185 metrekare alana sahiptir. Daireler anahtar teslim aşamasında olmakla birlikte daire satışları devam etmektedir. Proje kapsamında ayrıca 2 adet dükkan da bulunmaktadır.

Başboğa Yapı Şehr-i Vuslat konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Kayseri Kocasinan/Zümrüt Mahallesinde yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 185 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 400 bin liradan başlayarak 600 bin liraya kadar çıkmaktadır.

Ayrıca daire satışları sırasında danışanlar gelirler doğrultusunda ödeme planları oluşturulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 168 68 88 numaralı telefonunu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version