Kategoriler
Proje Haberleri

Başiskele Altın Vadi Evleri satışları devam ediyor

Başiskele Altın Vadi Evleri adlı konut projesi Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Altınkent Mahallesi’nde hayata geçmiş olan en modern gayrimenkul projeleri arasındadır. Mimari tarzı ve teknik özellikleri üst düzeyde bulunan daireler kısa sürede yoğun talep görmüştür. Bundan dolayı, projenin sahibi olan Zekioğulları Mimarlık & İnşaat şirketi pek çok daire satmayı başarmıştır. Projenin ortak kullanım alanlarının yaklaşık olarak yüzde 75 – 80’i yeşil ve peyzaj alanlarından oluşmaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesinde yer alan 3 + 1 tip daireler arasında az sayıda daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. En kısa sürede alıcısına kavuşacağı tahmin edilen bu donanımlı daireler dışında projenin teras ve bahçe dubleksleri de satış durumundadır. Projede 2+1, 3+1 ara kat daireler, bahçe dubleks daireler ve çatı dubleks daireler yer almaktadır.

Konut projesinde satışları devam eden 3+1 tip daireler brüt 153 ve 162 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tipindeki dubleks dairelerin büyüklükleri ise brüt 208 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 bahçe dubleks tip daireler de brüt 208 metrekare büyüklüğe sahiptir. Bununla birlikte söz konusu dairenin ebeveyn banyosu ile geniş balkonu mevcuttur. Ayrıca site donatıları arasındaki kapalı erkek ve kadın spor salonları mevcuttur. Bunların dışında ayrıca basketbol ve futbol sahaları, kafeterya ve yürüyüş parkurları da yer almaktadır.

Başiskele Altın Vadi Evleri fiyatları ne kadar?

Kocaeli Başiskele Altın Vadi Evleri gibi pek çok konut projesinin bulunduğu bir bölgedir. Buradaki ortalama konut fiyatları ise 500 bin – 600 bin TL arasındadır. Dolayısıyla Başiskele Altın Vadi satılık daire fiyatları da bu düzeyde kabul edilebilir. Bu kapsamda projede yer alan satılık daire fiyatları da 450 bin TL’den başlamaktadır. Satılık daire fiyat seçenekleri ise şöyledir:

  • 153 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
  • 162 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 475 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
  • 208 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip çatı dubleks daireler 585 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
  • Brüt 208 metrekarelik 3+1 tip bahçe dubleks daire fiyatları ise 585 bin TL’den başlıyor.

Ayrıca daha fazla bilgiye ulaşmak isteyenler için; 0 262 343 44 41 ya da 0 532 319 00 17 numarası her zaman iletişime açık durumdadır.

Güncel konut projelerini merak ediyorsanız TIKLAYABİLİRSİNİZ

Exit mobile version