Kategoriler
Proje Haberleri

Başiskele Clover Premium satışları devam ediyor

Başiskele Clover Premium projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Azad İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 5 dönümlük arazi üzerine kurulu sitede 4 blok ve 38 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal, bahçe ve çatı dubleksi daire seçeneklerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

5 dönümlük arazi üzerine kurulu sitede 4 blok ve 38 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal, bahçe ve çatı dubleksi daire seçeneklerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 normal dairelerin büyüklüğü brüt 123 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise 165 ile 175 metrekare arasında değişmektedir. 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise 224 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor salonu, bay/bayan sauna ve Türk hamamı gibi birçok sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanmaktadır. Konutlarda ışıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmıştır.

Başiskele Clover Premium konumu hakkında

Doğanın, huzurun ve temiz havanın bir arada sunulduğu proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Damlar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Projenin konumu merkezi bir lokasyonda yer almaktadır. İzmit Merkez’e 5 dakika, Kartepe’ye ise 20 dakikalık mesafede bulunmaktadır. Ayrıca Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve çevre yoluna 20 dakikalık mesafededir. Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 35 dakikalık uzaklıkta yer almaktadır.

Başiskele Clover Premium fiyatları ne kadardır?

Başiskele Clover Premium projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 123 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 normal dairelerin fiyatı 1 milyon 165 bin TL’den satışa sunulmuştur. 170 ve 175 metrekare brüt büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1 milyon 325 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 246 90 07 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version