Kategoriler
Proje Haberleri

Başkanat Nest Serdivan projesinde yaşam başladı

Sakarya İli, Serdivan İlçesi, Arabacıalanı Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Başkanat İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Başkanat Nest Serdivan konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Serdivan konut projesi Arabacıalanı Mahallesi’nde yer alan 5 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 5 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri 1.sınıf kalite malzemelerle döşenmiş olup, ebeveyn banyosu, kiler gibi olanaklara da sahiptir. Bloklarda asansör, müstakil depo alanı bulunmaktadır. Ayrıca site içerisinde açık araç otoparkı, geniş peyzaj alanları, çocuk oyun parkı, 24 saat kameralı güvenlik sistemi gibi olanaklar mevcuttur. Proje deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde planlanmış olup iç ve dış ses ve ısı yalıtımı yapılmıştır.

Başkanat Nest Serdivan konut projesinde yaşam başlamış olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 142 metrekare olarak tasarlanmıştır. Projenin inşaatı tamamlanmış olup, oturuma hazırdır. Ayrıca son kalan dairelerin satışları da devam etmektedir. Konut projesi toplam 18 adet daireden oluşmaktadır.

Başkanat Nest Serdivan Daire Fiyatları Ne Kadar?

Serdivan konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 830 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda konut projesinde yer alan daireler hemen teslim olup, konut kredisine uygundur.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Sakarya Serdivan’da yer almaktadır. Ayrıca proje Serdivan AVM ve Agora AVM’ye yürüme mesafesinde bulunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0264 666 1 600 ve 0533 666 1 554 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version