Kategoriler
Emlak Haberleri Emlak Konut Haberleri Manşet

Başkent Emlak Konutları projesinde ev fiyatları

Teslimlerinin hemen yapıldığı Başkent Emlak Konutları projesindeki ödemeler, ikinci yıldan başlıyor. Emlak Konut GYO A.Ş tarafından inşa edilen projedeki evlerin fiyatı, 645 bin liradan başlıyor. Doğukent Bulvarı’nda yükselen projede, 20 blok içerisinde bin 478 adet daire; 26 adet de mağaza/dükkân bulunuyor.

Büyüklük değeri 181 bin 728 metrekare olan arsa alanının yüzde 70’inin park alanına ayrıldığı proje, İlkbahar Mahallesi’nde yer alıyor.

Projedeki daire fiyatları

Büyüklükleri 99 metrekare ile 154 metrekare arasında değişen iki odalı ve bir salonlu daire tipleri, 645 bin liradan başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Başkent Emlak Konutları projesindeki 2+1 daire tiplerinin fiyatı, 995 bin liraya kadar uzanan seçeneklerle satışa sunuluyor.

Metrekare değerleri 153 ile 191 arasında değişen üç odalı ve bir salonlu daire tiplerinin fiyatı, 935 bin liradan başlayarak 1 milyon 342 bin liraya kadar uzanırken söz konusu projedeki 199 metrekare ile 220 metrekare arasındaki büyüklük seçeneklerine sahip olan dört odalı ve bir salonlu dairelerin fiyatlarıysa 1 milyon 160 bin lira ile 1 milyon 362 bin lira arasında bulunuyor.

Başkent Emlak Konutları sosyal donatılar

Arsa alanının 48 dönümü, park alanlarına ayrılırken projedeki ilköğretim okulu bulunuyor. Camiinin de yer aldığı projede, mağaza ve restoranlar konut sakinlerine hizmet veriyor. Kadın ve erkeğe ayrı olmak üzre iki adet kapalı yüzme havuzunun da kurulduğu projede 2 adet fitness salonu bulunuyor.

Yoga ve plates stüdyolarının yanı sıra sauna, hamam, buhar odası, çocuk oyun alanları projenin sosyal donatıları arasında. Söz konusu projedeki iki adet kapalı yüzme havuzu da çocuklara ayrılmış durumda. Kapalı otoparka sahip olan projede, ayrıca, yürüyüş ve bisiklet yolları da bulunuyor.

Satış ofisinin iletişim bilgileri

AŞTİ’ye ve Ulus Garı’na 11’er kilometrelik mesafede bulunan Başkent Emlak Konutları projesi, Kızılay’a 7.5 kilometrelik uzaklıkta yer alıyor. Çankaya Köşkü’ne ve Atakule’ye 4 kilometrede varılabilen projenin alanından Mavi Göl, 15 kilometre sürüyor.

Adres: İlkbahar Mahallesi, Doğukent Bulvarı, 604/4 Sokak No: 1 Çankaya / Ankara

Telefon: +90312 491 41 41