Kategoriler
Emlak Haberleri Emlak Konut Haberleri Manşet

Başkent Emlak Konutları projesindeki daire fiyatları

Doğukent Bulvarı’da inşa edilen Başkent Emlak Konutları projesi, kapalı otopark ve 20 blok içerisinde bin 478 adet daire; 26 adet de ticari üniteyi barındırıyor. AŞTİ’ye ve Ulus Garı’na 11’er kilometrelik uzaklıkta yer alan proje, Kızılay’a ise 7.5 kilometrelik mesafede bulunuyor.

Projedeki konutların teslimi, hemen yapılıyor.

Başkent Emlak Konutları fiyat listesi

Büyüklükleri 99 metrekare ile 154 metrekare arasında olan bir odalı ve bir salonlu daireler, 645 bin liradan başlıyor. Ankara’da inşa edilen projedeki bir odaya ve bir salona sahip evlerin fiyatı, 995 bin liraya kadar uzanıyor.

Alan ölçüleri 153 metrekare değeri ile 191 metrekare değeri arasında olan üç odalı ve bir salonlu evler, 935 bin liradan başlıyor. Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen projedeki üç odayı ve bir salonu bulunan daire tipleri, 935 bin lira ile 1 milyon 342 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

İçerisinde bin 478 adet eve, 26 adet de ticari üniteye yer verilen projedeki dört odalı ve bir salonlu daireler de 199 metrekare büyüklüğü ile 220 metrekare büyüklüğü arasındaki seçenekleri barındırıyor. Doğukent Bulvarı’nda yer alan projedeki dört odalı ve bir salonlu evlerin fiyatı ise 1 milyon 160 bin liradan başlıyor. Projedeki dört odaya ve bir salona sahip dairelerin fiyatı, 1 milyon 362 bin liraya kadar çıkıyor.

Projedeki sosyal üniteler neler?

181 bin 728 metrekarelik arsa alanının yüzde 70’inin yeşil peyzaja ayrıldığı Başkent Emlak Konutları projesinde sauna, hamam, buhar odası ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Arsa alanının 48 dönümünün park alanlarına ayrıldığı projede, kadın ve erkeklere birer adet kapalı yüzme havuzu düşüyor.

Çankaya ilçesine konumlandırılan projedeki yoga ve plates stüdyoları da konut sakinlerinin hizmetinde bulunuyor. Bu sosyal donatılara yürüyüş ve bisiklet yolları da ekleniyor.

Başkent Emlak Konutları adres ve iletişim

Adres: İlkbahar Mahallesi, Doğukent Bulvarı, 604/4 Sokak, No: 1, Çankaya / Ankara

Telefon: +90312 491 41 41

Taşınmaz Haber, Zingat