Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Başkent Emlak Konutları yüzde 5 peşinatla

Başkent Emlak Konutları projesi Başkent Ankara’nın Çankaya İlçesi, İlkbahar Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Emlak Konut GYO güvencesi ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl sonu veya önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması beklenmektedir. Söz konusu olan proje aile yaşamına uygun bir şekilde yaşama kazandırılıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Proje bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari üniteler de yer alıyor. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da cevap verecek şekilde inşa ediliyor. Başkent Emlak Konutları projesi bünyesinde 17 blokta toplam bin 304 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projedeki bloklar yirmi beş katlı olarak tasarlandı.

Her aileye uygun daire seçenekleri

Başkent Emlak Konutları projesinde bulunan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 99.47 metrekare ile 220.13 metrekare arasında değişiyor. Projedeki 2+1 daireler 93.91 ile 148.25 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı. Projedeki 3+1 daireler 152.54 ile 203.63 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı. Projedeki 4+1 daireler ise 195.99 ile 220.13 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.

Başkent Emlak Konutları fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri, konumu, cephesi ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik göstermektedir. Başkent Emlak Konutları projesinde bulunan 2+1 konutlar 548 bin 250 TL ile 845 bin 750 TL arasında değişen fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 3+1 dairelerin fiyatları 794 bin 750 TL ile 1 milyon 140 bin 700 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yer alan 4+1 daireler ise 1 milyon 003 bin TL ile 1 milyon 172 bin 150 TL arasında değişen fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projedeki bu fiyatlar tamamı peşin alım yapılması durumunda geçerli olan fiyatlardır.

Sıfır peşinata daire sahibi olma fırsatı

48 bin metrekare park alanına sahip projede yüzde 0,79 faiz oranı ile kredi kullanarak daire sahibi olmak mümkün. Dairelerde 180 aya varan vade imkanı da yer alıyor.

Projede başlatılan kampanya kapsamında yüzde 20 ödenmesi gereken peşinatın yüzde 5’ini ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peşinatın kalanı olan yüzde 15’lik kısım ise 3. yılda ödeniyor. Konut değerinin yüzde 80 oranındaki kısım ise 3. yılın başında ödenerek taksit ödemlerine başlanmış oluyor. Yani 3. yılın başında hem yüzde 15 oranında peşinat ödeniyor hemde yüzde 80 oranındaki tutarın taksit ödemeleri başlayacak. Bu kampanya kapsamında yüzde 0.99 faiz oranı ve 180 ay vade fırsatı sunuluyor.

Ayrıca sıfır peşinat ve yüzde 0.79 faiz oranı, 120 ay vade ve yüzde sıfır peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede ayrıca yüzde 20 peşinat, 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile de daire sahibi olma imkanı sunulmaktadır. Ayrıca tamamı peşin ödenmesi durumunda ise yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Yaklaşık yüzde 90’ı tamamlanmış olan projenin 2020 yılı içerisinde tamamlanarak konut sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Yüzde 70’i yeşil alana ayrılan Başkent Emlak Konutları projesinde İlköğretim Okulu, 1 adet Cami, Sağlık tesisi, mağazalar ve restoranlar, 2 adet bay kapalı yüzme havuzu, 2 adet bayan kapalı yüzme havuzu, 2 adet kapalı çocuk havuzu, çocuk oyun alanları, 2 adet fitness bölümü, sauna, hamam, buhar odası, güvenlik, kapalı otopark gibi sosyal alanlar yer almaktadır.

Başkent Emlak Konutları nerede inşa ediliyor?

Söz konusu karma projedeki konutlar lokasyon olarak Ankara’nın en merkezi bölgesinde olması itibariyle de ilgi görüyor. Başkent Emlak Konutları projesi İlkbahar Mahallesi, Doğukent Bulvarı, 604/4. Sokak No:1 Çankaya / Ankara adresinde inşa ediliyor.

Tel: 444 36 55

“Başkent Emlak Konutları yüzde 5 peşinatla” için 2 yanıt

Yorumlar kapatıldı.