Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Başkente yeni proje: Referans Ankara

Kütüphaneden diyetisyene kadar çok sayıda olanağı bulunan Referans Ankara projesi, Eryaman’da inşa ediliyor. Arsa alanı 49,233 metrekare büyüklüğünde olan projedeki dokuz blokta, 2 bin 104 adet konut bulunuyor.

Alışveriş merkezlerine, metro istasyonuna, eğlence merkezlerine; İstanbul ve çevre yollarına yakın mesafelerde yükselen projenin önümüzdeki yılın dördüncü çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Spor eğitmenine de yer verilen proje; SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığında gerçekleştiriliyor.

Referans Ankara projesinde sosyal donatılar

Etimesgut ilçesine konumlandırılan Referans Ankara projesinde; çok amaçlı saha bulunuyor. Çok amaçlı sahada basketbol, voleybol, hentbol, tenis kortu kuruluyor. Projede çocukların da zaman geçirebileceği kütüphane yer alıyor. Projede cep sineması, kreş, parti evi, hobi atölyesi gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Hobi atölyesinde zanaat gerektiren sanatsal faaliyetlerin yürütülmesi planlanıyor. Ayrıca, projede doktor da bulunuyor.

Diyetisyen ve spor eğitmeninin bulundurulması planlanan projede kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, fitness salonu, sauna, Fin hamamın yer alıyor. Projeye oyun odası, Spa, hamam; karaoke ve PlayStation odası da eklenmiş durumda.

Projedeki fiyatlar ve ödeme planları

Referans Ankara projesinde net 55,10 metrekare büyüklüğüne sahip 1 oda ve 1 salon daire tiplerine, net 90.10 metrekare büyüklüğüne sahip 2 oda ve 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. İki oda ve bir salon daire tiplerinde iki adet banyo bulunuyor.

Bir oda ve bir salon daire tiplerindeki balkon büyüklüğü 6.95 metrekare seviyesinde, iki oda ve bir salon daire tiplerindeki balon büyüklüğü ise 12.85 metrekare seviyesinde yer alıyor.

Şapka Devrimi Caddesi’ne konumlandırılan projedeki 1+1 tipindeki daireler 199 bin liradan, 2+1 tipindeki daireler 289 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki konut satın alımlarında yüzde 25 oranında yapılacak peşinata 995 liradan başlayan taksitlerle ödeme; yüzde 20 oranında ödenecek peşinata yüzde 0,79 oranıyla 120 ay vadede ödeme seçenekleri sunuluyor.

Proje nerede yükseliyor?

Projenin satış ofisi Eryaman Mahallesi, Şapka Devrimi Caddesi, No: 30, Eryaman – Etimesgut / Ankara adresinde bulunuyor. Proje hakkında detaylı bilgiye “0312 279 14 14” numarasından ulaşabilirsiniz.