Kategoriler
Proje Haberleri

Başoğlu Yaşam Evleri projesinde yaşam başladı

İzmir İli, Karabağlar İlçesi, Sevgi Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Başoğlu Grup firması tarafından inşa edilmiştir. Başoğlu Yaşam Evleri konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Karabağlar konut projesi Sevgi Mahallesi’nde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi konforlu yaşam alanları dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri giyinme odası, vestiyer, çamaşır odası, ankastre set gibi donanımlara sahiptir. Dairelerde ayrıca yangın alarmı, intercom sistemi, spot aydınlatma gibi niteliklerde mevcuttur. Daire içlerinde bir metrekare dahi boşa harcanmadan planlanmıştır. Son derece zengin olanaklara sahip olan sitede spor alanı, oyun parkı gibi sosyal alanlar mevcuttur. Bunların yanı sıra otopark, kapıcı, jeneratör, hidrofor, güvenlik gibi hizmetler de sunulmaktadır.

Başoğlu Yaşam Evleri konut projesinde yaşam başlamış olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 155 metrekare alana sahip olarak tasarlanmıştır.

Başoğlu Yaşam Evleri Daire Fiyatları Ne Kadar?

İzmir konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 960 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda konut projesinde yer alan daireler hemen teslimdir.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Karabağlar Sevgi Mahallesinde yer almaktadır. Ayrıca proje ulaşım bakımından otobana ve Halide Edip Adıvar Bulvarına yakın, hastanelere ve kamusal alanlara yürüme mesafesinde konumlandırılmıştır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 566 60 59 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…