Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Başyapıt Dragos görücüye çıktı!

Başyapıt Grubu tarafından İstanbul İli, Maltepe ilçesi, Dragos’ta hayata geçirilen Başyapıt Dragos projesi görücüye çıktı.

Başyazı Grubu’un İstanbul’daki ilk butik inşaat projesi olan Başyapıt Dragos projesi 32 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Ön talep sürecinin devam ettiği Başyapıt Dragos projesi 25 ve 3 katlı iki blokta toplam 150 adet daire ve 8 adet ticari üniteden meydana geliyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ve bahçe çatı dublekslerinin yer verildiği projede daire alanları ise 82 metrekare ile 289 metrekare arasında değişiyor.

Başyapıt Dragos fiyatları ne kadar?

2018 yılı Ağustos ayında teslim edilecek olan Başyapıt Dragos projesinde satılık dairelerin metrekare birim fiyatları ise 6 bin ile 8 bin 500 lira arasında değişiyor.

Başyapıt Dragos projesinde açık yüzme havuzu, sporu zevke dönüştüren devasa fitness salonu, sauna, çocuklara özel çocuk parkı ve oyun alanları yer alıyor.

Başyapıt Dragos nerede?

Başyapıt Dragos projesi Başyapıt Dragos projesinden Minibüs Caddesi 1 dk, Sahil Yolu 10 dk, Kartal Adliyesi 1 dk, Cevizli Tren İstasyonu 1 dk, İstanbul Şehir Üniversitesi 5 dk yürüme mesafesinde, araçla Kartal Devlet Hastanesi 5 dk, Anadolu Adliyesi 5 dk, Yeditepe Üniversitesi 20 dk, İdo Kartal Deniz Otobüsü İskelesi Adalar-Bostancı iskelesi 10 dk, Sabiha Gökçen Havaalanı 30 dk. mesafede yer alıyor.

Tel: 444 90 17

Tasinmazhaber.Com