Kategoriler
Proje Haberleri

Başyapıt Dragos Maltepe oturuma hazır

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Cevizli Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Başyapıt İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Başyapıt Dragos Maltepe konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Maltepe konut projesi Cevizli Mahallesi’nde yer alan 32 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri 1.sınıf kalite malzemelerle döşenmiş olup akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Ayrıca daire içlerinde vestiyer, giyinme odası, kiler, gömme dolap, ebeveyn banyosu, klima, teras, ankastre set gibi olanaklar yer almaktadır. Bunların yanı sıra dairelerde yangın ve hırsız alarmı, görüntülü diafon, yüz tanıma & parmak izi, bulaşık makinesi gibi donanımlara da yer verilmiştir.

Proje kapsamındaki 4. Kattan sonraki daireler adalar ve deniz manzarası ile dikkat çekmektedir. Site içerisi de sosyal olanaklarla donatılmıştır. Lobi alanı, açık yüzme havuzu, havuzbaşı cafe, çocuk oyun parkı, çocuk kulübü site içerisinde var olan olanaklardır. Aynı zamanda fitness merkezi, sauna, dinlenme ve tv salonu, toplantı salonu gibi alanlar da bulunmaktadır. Bunların yanı sıra site içerisinde kapalı otopark, açık misafir otoparkı, her daireye özel depo alanı gibi hizmetler de yer almaktadır. Başyapıt Dragos Maltepe konut projesinde yaşam başlamış olup, dört tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+2 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri brüt 83 metrekare ile 350 metrekare arasında değişmektedir. Projenin inşaatı tamamlanmış olup, oturuma hazırdır. Ayrıca son kalan dairelerin satışları da devam etmektedir. Konut projesi toplam 150 adet daire ve 8 adet ticari birimden meydana gelmektedir.

Başyapıt Dragos Maltepe Daire Fiyatları Ne Kadar?

Maltepe konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 900 bin TL’den başlayıp 4 milyon 250 bin TL’ye kadar çıkmaktadır. Aynı zamanda konut projesinde yer alan daireler hemen teslim olup, konut kredisine uygundur.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Maltepe, Cevizli Mahallesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda proje Minibüs caddesine 1 dakikalık, İstanbul Şehir Üniversitesi’ne de 5 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0531 760 45 55 ve 444 90 17 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version