Kategoriler
Proje Haberleri

Başyapıt Dragos projesinde yaşam başladı

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Cevizli Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Başyapıt İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Başyapıt Dragos konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Altındağ konut projesi Cevizli Mahallesi’nde yer alan 32 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi deniz ve adalar manzaralı daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri beyaz eşya, klima, ebeveyn banyosu, ankastre set, görüntü diafon gibi olanaklara sahiptir. Ayrıca dairelerin tamamına yakını güney cepheli olup, 4.katta sonrası manzaralı olarak tasarlanmıştır.

Sosyal olanaklar açısından zengin olan site kapsamında açık yüzme havuzu, havuzbaşı cafe, çocuk oyun parkı, çocuk kulübü gibi sosyal alanlar mevcuttur. Aynı zamanda fitness merkezi, sauna, dinlenme ve TV salonu, toplantı salonu, lobi alanı gibi olanaklar da mevcuttur. Site kapsamında açık misafir otoparkı, her daireye özel depo alanı, sosyal tesis alanları, kapalı otopark gibi alanlar da yer almaktadır. Başyapıt Dragos konut projesinde yaşam başlamış olup, dört tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+2 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 83 metrekare ile 350 metrekare arasında alana sahip olarak tasarlanmıştır. Proje kapsamında toplam 150 adet daireye yer verilmiştir. Ayrıca dairelerin dışında proje kapsamında 8 adet ticari birimde bulunmaktadır.

Başyapıt Dragos Daire Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 900 bin TL ile 4 milyon 250 bin TL arasında değişmektedir. Aynı zamanda konut projesinde yer alan daireler hemen teslim olup, konut kredisine uygundur.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Maltepe, Cevzili Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Minibüs caddesine 1 dakika, İstanbul Şehir Üniversitesine 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0531 760 45 55 ve 444 90 17 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version