Kategoriler
Proje Haberleri

Batı Florya Evleri Ünye satışları devam ediyor

Batı Florya Evleri Ünye projesi Ordu İli, Ünye İlçesi, Çınarlık Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Bahsi geçen proje Saryap İnşaat güvencesi ile yaşama kazandırılıyor. Teslimlerine sayılı günler kalan projede çalışmalarda tüm hızıyla devam etmektedir. Konut projesinde hangi tip daireler yer alıyor? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? gibi soruların cevaplarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje, Çınarlık Mahallesi’nde yer alan 10 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Toplamda üç adet konut bloğundan meydana gelen proje 10 katlı olacak şekilde inşa edilmektedir. Yüksek katlı bir mimari anlayışı benimseyen projede konut blokları onar katlı olacak şekilde tasarlandı. Bahsi geçen proje bünyesinde 120 adet daireden meydana gelmektedir.

Proje özellikleri neler?

Projede yer alan konutların tümü tek bir plandan meydana geliyor. Bahsi geçen konutların tümü 3+1 daire tipinde tasarlanmış durumdadır. Projede yer alan 3+1 tipteki konutların büyüklükleri ise brüt 165 metrekare, net ise 145 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Isı yalıtımlı olarak inşa edilen Batı Florya Evleri Ünye projesinde, konut bloklarının içerisinde asansörler yer almaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilmektedir. Ayrıca projede ses yalıtımı, uydu sistemi, yangın merdiveni gibi özellikler de yer almaktadır. Konutların tümünde iki adet balkon yer almaktadır.

Projedeki dairelerde ise amerikan mutfak, hilton lavabo, kartonpiyer, çelik kapı, duşakabin, ebeveyn banyosu gibi özellikler mevcuttur. Ayrıca ısı cam, vestiyer, amerikan kapı, spot aydınlatma gibi özellikler de yer almaktadır.

Batı Florya Evleri Ünye fiyatları ne kadar?

Ünye konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca Batı Florya Evleri Ünye daire fiyatları, bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişiklik göstermektedir.

Brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 350 bin TL’den başlamaktadır. Projede yer alan daireler 0.69 faiz oranı ve 180 ay vade ile başlayan Yeni Evim Konut Kredisi kampanyasına uygundur.

Proje nerede yer alıyor?

Batı Florya Evleri Ünye projesinde konut sahipleri birçok ayrıcalığa sahip oluyor. Caddeye yakın konumda inşa edilmekte olan proje, lokasyonu itibariyle de dikkat çekiyor. Toplu ulaşıma yakınlığı ile de ilgi gören projede, site sakinleri ulaşım sıkıntısından kurtuluyor. Konut projesi Çınarlık Mahallesi, Ünye / Ordu adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0452 333 16 66 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…