Kategoriler
Proje Haberleri

Batı Florya Ünye teslimleri başlıyor

Batı Florya Ünye projesi isminden de anlaşılacağı gibi Ordu’nun Ünye ilçesinde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Saryap İnşaat güvencesi ile yaşama kazandırılıyor. Teslimlerine sayılı günler kalan projede çalışmalar tamamlanmak üzere.

Proje, Çınarlık Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Toplamda üç adet konut bloğundan meydana gelen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Yüksek katlı bir mimari anlayışı benimseyen projede konut blokları onar katlı olacak şekilde tasarlandı. Bahsi geçen proje bünyesinde 120 konut barındıracak şekilde alıcılarına sunuluyor.

Projede bulunan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutların tümü tek bir plandan meydana geliyor. Bahsi geçen konutların tümü 3+1 daire tipinde tasarlanmış durumda. Projede yer alan 3+1 tipteki konutların büyüklükleri ise 175 metrekare olarak alıcılarına sunulmakta.

Isı yalıtımlı olarak yaşama kazandırılmakta olan Batı Florya Ünye projesinde, konut bloklarının içerisinde asansörler bulunuyor. Proje, deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Bu sayede alıcılarına huzurlu bir yaşamın kapılarını aralayn proje, güvenliklerini de unutmamış oluyor.

Konutların tümünde iki balkon bulunuyor.

Projede yer alan dairelerin fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların brüt metrekare fiyatları bin 572 TL’den başlayacak şekilde belirlendi. Batı Florya Ünye projesinde yer alan 3+1 tipteki dairelerin fiyatları 275 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Teslimlerine neredeyse bir ay kalan projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Batı Florya Ünye projesindeki ayrıcalıklar neler?

Batı Florya Ünye projesinde konut sahipleri birçok ayrıcalığa sahip oluyor. Caddeye yakın konumda inşa edilmekte olan proje, lokasyonu itibariyle de dikkat çekiyor. Toplu ulaşıma yakınlığı ile de ilgi gören projede, site sakinleri ulaşım sıkıntısından kurtuluyor.

Projede yer alan konut çalışmalarının 2019 yılının Mayıs ayında tamamlanması ve ardından da bahsi geçen dairelerin alıcı veya yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 452 333 16 66