Kategoriler
Proje Haberleri

Batı Kent İnci Konutları satışları devam ediyor

Batı Kent İnci Konutları geniş odaları ve konforlu daireler ve iş yerleri sizlere sunulmaktadır. 3,5+1 tip daire seçenekleri bulunan bu sitede istediğiniz evi rahatlıkla bulabilirsiniz. Bu evin birçok alanı ve özelliği sizlere sunduğunu da söylemek mümkündür. Birçok özelliği içerisinde bulunan bu evleri sizler detaylı bir inceleme gerçekleştirebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu projedeki evler konumu dolayısıyla güneş almaktadır. Geniş mutfağa sahip bu evler oldukça modern ve konforludur. Evde çelik kapı bulunmaktadır. Spot aydınlatma ile ev daha geniş ve ferah bir hale gelmiştir. Sizlere doğa ile iç içe olan aynı zamanda şehirdeki istediğiniz kolaylığı ayağınıza getiren bu evleri detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Park ve yeşil alanları bulunan bu evler sizin için oldukça uygundur. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır. Bu şekilde evin iç ve dış yapısını detaylı bir biçimde anlatmak mümkündür.

Batı Kent İnci Konutları konumu ve fiyat bilgisi hakkında

Bu evlerde doğa ve deniz manzarası bulunmaktadır. Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde bulunan bu evler konumu olarak sizlere oldukça kolaylık sağlar. Park gibi yerlere de giderek kendinize vakit ayırabilirsiniz. Yürüme mesafesinde olan bu yerler sizler açısından oldukça iyi bir seçenektir. Evin yakınlarında olan markete de kolay bir biçimde ulaşmanız mümkündür. Ulaşım olarak ise anayol oldukça yakındır. Aynı zamanda dolmuş seçeneğinden de yararlanabilirsiniz. Doğa ile iç içe olan bu site içerisinde bulunan evler seçenekleriniz arasına girebilir.

Konut projesinde daire fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüğüne göre değişmektedir. Daire fiyatları ayrıca bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda dairelerin fiyatları 1 milyon 350 bin ve 1 milyon 460 bin arasında değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda iş yerleri fiyatlarına bakacak olursak 1 milyon 100 bin ve 1 milyon 900 bin arasında değişiklik göstermektedir.

Bu şekilde Batı Kent İnci Konutları projesinin özelliklerini bu şekilde anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0507 609 35 45 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…