Kategoriler
Proje Haberleri

Batı Konsept Uşak satışları başladı

Batı Konsept Uşak projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Uşak’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Çelik Grup Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 10.000 metrekarelik alan üzerine kurulacak olan projede 108 adet konut bulunmaktadır. Bu konutların 96 tanesi 3 artı 1 ile 12 tanesi 5 artı 1 dubleks konutlardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

10.000 metrekarelik alan üzerine kurulacak olan projede 108 adet konut bulunmaktadır. Bu konutların 96 tanesi 3 artı 1 ile 12 tanesi 5 artı 1 dubleks konutlardan oluşmaktadır. Satışa sunulam 5 artı 1 dubleks konutların büyüklüğü brüt 326 metrekaredir. 3 artı 1 konutların büyüklüğü ise brüt 163 metrekare olmaktadır. Site içerisinde 100 araçlık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca sitede 8.000 metrekarelik yeşil alan bulunmaktadır. Basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, yüzme havuzları ve bisiklet parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 500 metrelik koşu ve yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanı ve kamelyalar gibi sosyal alanlar mevcuttur.

Binada çift asansör ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Ayrıca yangın kaçış merdiveni yer almaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Merkezi uydu sistemi alt yapısı bulunmaktadır. Konutların yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşa kabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra geniş ve kullanışlı yatak odaları bulunmaktadır. Konutlarda asma tavan uygulaması ve led ışıklandırma yapılmaktadır. Geniş ve ferah kare balkonlar mevcuttur.

Batı Konsept Uşak konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Uşak’ın Merkez İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca proje Uşak’ın en elit konumunda bulunan, Batıkent ve Çakırkent’e komşu konumdadır.

Batı Konsept Uşak projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 163 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 650 bin TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 326 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı ise 800 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 202 91 88 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version